Vernielingen sportcomplex Mossendam

sporthalgoorOp sportcomplex Mossendam hebben onverlaten vannacht diverse vernielingen aangebracht. De deuren van de zij-ingang van de sporthal werden geforceerd en binnen werd van alles overhoop getrokken. Hetzelfde gebeurde bij voetbalvereniging GFC en tennisclub De Mossendam. Er wordt, gek genoeg, niet veel vermist wat erop duidt dat de daders vooral vernielzuchtig waren. De sportschool van Van Wijnen werd gespaard door de vandalen. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde berichten

  • Goorse aangehouden voor winkeldiefstal12 oktober 2012 Goorse aangehouden voor winkeldiefstal Een 16-jarig meisje uit Goor is donderdagavond aangehouden op verdenking van diefstal in diverse winkels in Enschede. Rond 18.45 uur zag een medewerkster van een winkel aan de Langestraat […]
  • Inbraak in Irisstraat, gestolen auto Berkenstraat12 januari 2014 Inbraak in Irisstraat, gestolen auto Berkenstraat In een woning aan de Irisstraat is vrijdagavond 10 januari een inbraak gepleegd. De daders zijn waarschijnlijk via een openstaand raam naar binnen geklommen. Na de vervelende ontdekking […]
  • Dronken bromfietser aangereden op Rondweg15 augustus 2011 Dronken bromfietser aangereden op Rondweg Een 51-jarige bromfietser uit Hengelo is gistermorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Rondweg. De man kwam rond 11.40 uur vanuit de Haaksbergerweg en wilde de Rondweg oprijden. […]
  • Woninginbraak aan Mossendamseweg18 november 2010 Woninginbraak aan Mossendamseweg Een familie aan de Mossendamseweg in Goor is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een woninginbraak. De inbreker(s) hadden slechts een half uur onoplettendheid nodig om hun daad te […]
  • Krattenrover in de kraag gevat17 december 2013 Krattenrover in de kraag gevat De politie heeft in de Borne de man ge-arresteerd die een maand geleden de Laarstraat en omgeving teisterde met diefstallen uit diverse schuren. De man stal bierkratten, lege en volle, en […]