Vernielingen sportcomplex Mossendam

sporthalgoorOp sportcomplex Mossendam hebben onverlaten vannacht diverse vernielingen aangebracht. De deuren van de zij-ingang van de sporthal werden geforceerd en binnen werd van alles overhoop getrokken. Hetzelfde gebeurde bij voetbalvereniging GFC en tennisclub De Mossendam. Er wordt, gek genoeg, niet veel vermist wat erop duidt dat de daders vooral vernielzuchtig waren. De sportschool van Van Wijnen werd gespaard door de vandalen. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde berichten

  • Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij2 oktober 2018 Kukel Kinder Feestje en droomwens tijdens jubileumfeest Kinderboerderij Nog twee dagen en dan bestaat Het Kukelnest 10 jaar.De Goorse kinderboerderij heeft inmiddels een prominente plek in de Goorse samenleving ingenomen. Het idee om een kinderboerderij te […]
  • Hector loopt in restant uit naar 3-01 april 2011 Hector loopt in restant uit naar 3-0 Hector is donderdag niet meer in de problemen geweest tegen ‘t Centrum. De ploeg van trainer Ate Relker wist in het restant van het duel tegen de hekkensluiter zelfs nog uit te lopen naar […]
  • Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action2 juni 2017 Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action Bij de Goorse vestiging van Action op het Schoolfeestplein zijn woensdagochtend maar liefst dertien elektrische tandenborstels buit gemaakt. Daarnaast stal de dief ook een aantal andere […]
  • De Wedde met klassieke muziek17 augustus 2016 De Wedde met klassieke muziek Bij ontmoetingscentrum De Wedde in de Stoevelaar staan deze week weer de nodige activiteiten op de rol. De zomer hebben ze daar achter zich gelaten. Vrijdag is de aftrap met het […]
  • Sleutel gevonden in centrum Goor5 november 2012 Sleutel gevonden in centrum Goor Nadat gisteren een sleutelbos vermist is geraakt, hebben we vandaag een sleutelbos die op zoek is naar een eigenaar. Tussen de Aldi en Zeeman is een sleutel gevonden. Bent u deze kwijt, […]