Schoolfeestnieuws in het kort (10)

  • Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel Mengerink. Het nummer is via deze LINK te beluisteren.
  • De Kindercommissie van de stichting School en Volksfeest is vandaag langs de vijf Goorse basisscholen geweest. Elke school drie ballen in de Schoolfeestkleuren. Dit als dank voor de deelname aan de Veldtocht waarbij het Schoolfeest ook een prominente rol speelde. Komende woensdag worden er flyers en kermisbonnen voor de kinderen uitgedeeld.
  • Een missertje in de Schoolfeestkrant van deze site dat even moet worden rechtgezet. Bij de horecagelegenheden die het publiek onderhoudt tijdens de allegorische optocht ontbrak per abuis De Bebsel. En laat daar, zoals altijd, nou het grootste Schoolfeestterras op de route worden opgebouwd. Voor velen al sinds jaar en dag is het kerkplein dé pleisterplaats én afsluiting van de optocht voor velen. Waarvan akte.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)21 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke 'Wie stoat in de Goorse Tente' is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • ‘Goorse jongs’ voltreffer bij de Tapperij25 juni 2022 ‘Goorse jongs’ voltreffer bij de Tapperij Na de kinderoptocht veel muzikaal vermaak bij De Tapperij. Een aanhanger met instrumenten werd de straat opgeschoven waarna een aantal Goorse muzikanten het publiek vermaakte met country […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)22 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (15) Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)24 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (4) * Het beloofd zeker op de zaterdag en zondag druk te worden in de Goorse horeca. Vandaag begint het met de nodige biertjes in de kroegen die vandaag en morgen nog om 22:00 uur moeten […]