Schoolfeestnieuws in het kort (10)

  • Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel Mengerink. Het nummer is via deze LINK te beluisteren.
  • De Kindercommissie van de stichting School en Volksfeest is vandaag langs de vijf Goorse basisscholen geweest. Elke school drie ballen in de Schoolfeestkleuren. Dit als dank voor de deelname aan de Veldtocht waarbij het Schoolfeest ook een prominente rol speelde. Komende woensdag worden er flyers en kermisbonnen voor de kinderen uitgedeeld.
  • Een missertje in de Schoolfeestkrant van deze site dat even moet worden rechtgezet. Bij de horecagelegenheden die het publiek onderhoudt tijdens de allegorische optocht ontbrak per abuis De Bebsel. En laat daar, zoals altijd, nou het grootste Schoolfeestterras op de route worden opgebouwd. Voor velen al sinds jaar en dag is het kerkplein dé pleisterplaats én afsluiting van de optocht voor velen. Waarvan akte.