Schoolfeestnieuws in het kort (12)

  • Het eerste vaatje Schoolfeestbier is gisteren, volgens traditie, aangeboden aan de deelnemers van de optocht bij de Schoolfeestloodsen. Optochtcommissie-voorzitter Eltjo Lansink gaf in een betoog aan erg blij te zijn met het enthousiasme bij de deelnemers en wenste iedereen een geweldige optocht toe.
  • Er zijn dit jaar een groot aantal jubilarissen die als vrijwilliger al jaren trouwe dienst doen in de Tente. Zo’n 70 mensen worden woensdagavond gehuldigd in het Schoolfeestwalhalla tijdens een speciale bijeenkomst met muziek van Eric Dollekamp. Normaliter gebeurt dat op donderdagmiddag maar door corona moeten er dit jaar veel meer speldjes worden uitgedeeld waardoor voor de extra avond is gekozen.
  • De Goorse Biertent Rellie heeft vandaag de laatste feestvergadering voor aanvang van het Schoolfeest gehouden. Bij CafĂ© Buddy’s zijn ook de nodige jubilarissen van het keurkorps in het zonnetje gezet dat volgende week met het thema ‘Insecten’ het sluitstuk van de optocht is.

Gerelateerde berichten

  • Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin24 december 2020 Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin Goorse Biertent Rellie heeft een eigen Corona-vaccin ontwikkeld om de rondgang van het keurkorps tijdens het komende Schoolfeest veilig te stellen. Volgens een schrijven aan deze site is […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)27 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Aan bezoekers van de Tente tussen de 18 en 25 jaar zullen vanaf vanavond polsbandjes worden uitgedeeld. Dit om te voorkomen dat er alcohol verschaft wordt aan jongens en meisjes die […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)21 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (6) Spektakel en toestanden bij de Tente gisteravond. Daar kwamen de leden van de Goorse Biertent Rellie samen voor een bijzondere fotoshoot in het kader van het 70-jarig bestaan van het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Kunstgrasproject Twenthe binnen een maand afgerond28 september 2022 Kunstgrasproject Twenthe binnen een maand afgerond De twee nieuwe kunstgrasvelden bij vv Twenthe moeten allebie binnen vier weken bespeelbaar zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het tweede veld is dat na vandaag al (foto). […]