Geert Wolff Koninklijk onderscheiden

Geert Wolff is vanmiddag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Gorenaar is geëerd voor zijn inzet voor de lokale Hofstreek Omroep die 31 jaar bestaat en waarvan Wolf vanaf de oprichting onderdeel van is. Geert Wolff was in vroegere jaren ook actief voor het toenmalige Goor de bocht. Hij kreeg de versierselen opgespeld door burgemeester Ellen Nauta naast de studio van Hofstreek waar vandaag ook de nieuwe mobiele studio van de omroep werd gepresenteerd. Daar was ook Helligen Hendrik met een korte toespraak voor de onderscheiden man die ook voor de cabaretier werkte.

Gerelateerde berichten

  • Van vraagprijs naar prijsvraag…17 mei 2016 Van vraagprijs naar prijsvraag… Ik had me voorgenomen het boek over Diftar en Hof’s slimste afzetter op Zenkeldamshoek te sluiten. Maar ja, aangezien het vervolg van deze slechte klucht zich op een presenteerblaadje […]
  • Fiets gevonden Kloosterlaan (update)25 augustus 2012 Fiets gevonden Kloosterlaan (update) Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen. […]
  • Konijn gevonden in Roerdompstraat6 april 2012 Konijn gevonden in Roerdompstraat Er is vandaag een zwart konijntje aan komen lopen in de Roerdompstraat. Hij is helemaal zwart en lijkt nog jong. verder heeft het beestje geen bijzonderheden. Hij is vanmiddag aan komen […]
  • Twenthe dolgedraaid door Glanerbrug20 februari 2011 Twenthe dolgedraaid door Glanerbrug Twenthe heeft zondagmiddag voetballes gekregen van Glanerbrug. De Tricolores gingen met maar liefst 6-0 onderuit tegen 'Het Chelsea van het Oosten'. Glanerbrug miste ook nog eens een […]
  • Hector jo8 1 en 2 Twents zaalvoetbalkampioen2 februari 2019 Hector jo8 1 en 2 Twents zaalvoetbalkampioen De jonge talenten van Hector jo8-1 en jo8-2 zijn zaterdag in Borne Twents zaalvoetbalkampioen geworden. De twee teams van de groen-witten wonnen vorige week al het Hof van Twente-toernooi […]