Schoolfeestnieuws in het kort (14)

  • Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke ‘Wie stoat in de Goorse Tente’ is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel Mengerink. Het gaat over vele monumenten overal ter wereld waar er één de mooiste van is; de Goorse Tente. Het nummer is via deze LINK te beluisteren.
  • Alle wagens en voertuigen die komende zondag te zien zijn in de allegorische optocht zijn gisteravond aan een veiligheidscontrole onderworpen zoals ’t Antiek die de oude Janninkfabriek weer tot even zal brengen. Er zijn geen onvolkomenheden geconstateerd zodat iedereen de weg op kan zoals gepland, volgens de controle-commissie.
  • De opbouw van de Tente bevindt zich in de afrondende fase. Het geluid wordt vandaag opgebouwd en geïnstalleerd terwijl ook de meeste kermis-exploitanten inmiddels in Goor zijn gearriveerd. Het Schoolfeest in de tent begint morgenmiddag met de Seniorenmiddag. De kermis wordt donderdag geopend. Inmiddels staat ook de beroemde gele boog weer voor de tent.