Bijleveld met ‘kleine groep’ in de grote optocht

De grote allegorische optocht kent in Goor komende zondag een bijzondere deelnemer. Voormalig Minister van Defensie en de huidige burgemeester van Almere, Ank Bijleveld, zal in een kleine groep meelopen samen met Selma Hoek van de Schoolfeestorganisatie. De deelname, die buiten mededinging is, vloeit voort uit een afspraak die vier jaar geleden is gemaakt in de Schoolfeesttent…

Bijleveld beloofde toen met Hoek mee te doen maar kreeg destijds vanwege veiligheidsredenen nul op het rekest van de Binnenlandse veiligheidsdienst. Nu ze geen Minister meer is kan ze wel meelopen en wil ze haar belofte graag nakomen. “Wat we gaan doen laat ik nog even in het midden. Ik wil wel kwijt dat je de term ‘kleine groep’ in dit geval heel letterlijk moet nemen” aldus de Goorse bewindsvrouwe.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld reikt optochtprijzen uit11 juni 2018 Bijleveld reikt optochtprijzen uit Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat […]
  • Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in Almere14 januari 2022 Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in Almere Ank Bijleveld wordt waarnemend burgemeester in de gemeente Almere. De in Goor woonachtige bestuurder nam vorig jaar, noodgedwongen, afscheid als Minister van Defensie in het kabinet Rutte […]
  • Bijleveld zegt politiek vaarwel15 december 2021 Bijleveld zegt politiek vaarwel Ank Bijleveld keert na 35 jaar de politiek definitief de rug toe. Dat zegt ze in een interview met de Goorsche Courant, die vandaag op de mat valt. De 59-jarige, in Goor woonachtige, […]
  • Bijleveld te gast in Dubbelportret24 november 2021 Bijleveld te gast in Dubbelportret Ank Bijleveld is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret van Hofstreek FM. Bijleveld was tot voor kort Minister van Defensie maar trad af nadat haar positie ter […]
  • Bijleveld roemt politie en marechaussee26 januari 2021 Bijleveld roemt politie en marechaussee Minister Ank Bijleveld van Defensie heeft zich inmiddels ook uitgesproken over de inzet van politie en marechaussee tijdens de rellen tegen de avondklok en corona-maatregelen van de […]