Schoolfeestnieuws in het kort (15)

  • Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging van een groot aantal jubilerende vrijwilligers.
  • De kindervoorstellingen van morgenvroeg beloven ook veel spanning en sensatie. Koning Schoolfeest komt dan naar Goor maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De show is gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die als lakeien het podium betreden met eveneens een prominente rol voor Hetty Dollekamp als ‘boze buurvrouw’.
  • De diverse weerkaarten laten voor de komende dagen warm weer zien met morgen een uitschieter wanneer het meer dan dertig graden kan worden. Vrijdag wordt overdag regen en onweer voorspeld volgens Buienradar. Zaterdag en zondag zal het tijdens de optochten droog blijven al zijn de voorspellingen nogal aan veranderingen onderhevig.

Gerelateerde berichten

  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]
  • Helligen Hendrik gaat het jaar uit met korte oudejaarsconference31 december 2021 Helligen Hendrik gaat het jaar uit met korte oudejaarsconference Onder het motto 'niets doen is geen optie' heeft het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink toch nog iets bedacht waarmee ze het publiek in het oosten des lands met een lach het […]
  • Koning Schoolfeest komt naar Goor!24 juni 2021 Koning Schoolfeest komt naar Goor! Dát was de aankondiging die vandaag werd gedaan op de vijf Goorse basisscholen. De kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest gingen langs de scholen met twee lakeien die in […]
  • Goorse Kerstrevue al volledig uitverkocht21 oktober 2019 Goorse Kerstrevue al volledig uitverkocht Het ging razendsnel in de afgelopen week. De beschikbare kaarten voor de Grote Goorse Kerstrevue waren in een mum van tijd uitverkocht. De Goorse Revue, gemaakt door Bert Eeftink en Paul […]
  • Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor29 januari 2018 Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor Helligen Hendrik gaat weer de theaters in. Het nukkige typetje, gespeeld door Gorenaar Bert Eeftink, schrijft op dit moment aan een nieuwe voorstelling die de naam 'Oald Zeer' mee zal […]