Schoolfeestnieuws in het kort (15)

  • Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiĆ«el van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging van een groot aantal jubilerende vrijwilligers.
  • De kindervoorstellingen van morgenvroeg beloven ook veel spanning en sensatie. Koning Schoolfeest komt dan naar Goor maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De show is gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die als lakeien het podium betreden met eveneens een prominente rol voor Hetty Dollekamp als ‘boze buurvrouw’.
  • De diverse weerkaarten laten voor de komende dagen warm weer zien met morgen een uitschieter wanneer het meer dan dertig graden kan worden. Vrijdag wordt overdag regen en onweer voorspeld volgens Buienradar. Zaterdag en zondag zal het tijdens de optochten droog blijven al zijn de voorspellingen nogal aan veranderingen onderhevig.