Lustrum-avond Hof van Twente op Rozen over energie en warmte

Coöperatie Hof van Twente op Rozen bestaat vijf jaar en dat wordt komende woensdag gevierd met een avond die de actuele titel ‘Van duurzaam naar gasloos wonen’ heeft en wordt gehouden in het Parochiehuis in Delden. Het programma duurt van 20.00-21.30 uur en bevat diverse sprekers over energie besparen, de warmte-transitie, duurzame opwek met zonnepanelen op grote daken en ‘een andere kijk op elektrisch verwarmen’. De avond is naast leden ook voor geïnteresseerden in het thema Energie en warmte. Aanmelden kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Hof van Twente op Rozen verwelkomt 300e lid7 april 2021 Hof van Twente op Rozen verwelkomt 300e lid De coöperatie Hof van Twente op Rozen hebben het 300ste lid verwelkomd. Het echtpaar van der Maar uit Ambt Delden (foto) viel die eer te beurt. Hof van Twente op Rozen is een […]
  • Geen zonnepanelen op huizen Tuindorp, wel zonne-energie15 oktober 2019 Geen zonnepanelen op huizen Tuindorp, wel zonne-energie Er komen geen zonnepanelen op de huizen in de Goorse volkswijk 't Tuindorp. Ondanks toezeggingen van Viverion drie jaar geleden is deze vorm van verduurzaming geschrapt 'om diverse […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]
  • Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen6 november 2018 Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen Een volledig aardgasloos huis met behulp van zogenoemde PVT-panelen waarmee zowel electriciteit als warmte wordt gehaald uit zonnepanelen, wordt op dit moment gebouwd in de Goorse […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]