Schoolfeestnieuws in het kort (16)

  • De penningentaxi van de stichting Doors Wide Open zal ook dit jaar weer rijden. Voor drie Schoolfeestpenningen kan iemand zich, binnen Goor, van en naar de Tente laten brengen. Reserveren kan via telefoonnummer 06-20539460. Doors Wide Open is ook nog op zoek naar chauffeurs.
  • Een ludieke actie van een viertal Gorenaren die eenieder uitnodigen om mee te doen met de zogenoemde Avond-Bierdaagse. Schoolfeestgangers kunnen een stempelkaart afhalen en daarmee verschillende ‘afstanden’ drinken. Meer informatie hierover op de speciale Facebookpagina.
  • Voor de Schoolfeest Top 25 van Hofstreek FM kan vandaag nog gestemd worden. Morgenmiddag wordt de lijst uitgezonden op de lokale radiozender. Het nummer Schoolfeest in de hemel is al jaren de nummer één op die lijst en ook dit jaar weer topfavoriet. Via deze LINK kan gestemd worden.