Schoolfeestnieuws in het kort (16)

  • De penningentaxi van de stichting Doors Wide Open zal ook dit jaar weer rijden. Voor drie Schoolfeestpenningen kan iemand zich, binnen Goor, van en naar de Tente laten brengen. Reserveren kan via telefoonnummer 06-20539460. Doors Wide Open is ook nog op zoek naar chauffeurs.
  • Een ludieke actie van een viertal Gorenaren die eenieder uitnodigen om mee te doen met de zogenoemde Avond-Bierdaagse. Schoolfeestgangers kunnen een stempelkaart afhalen en daarmee verschillende ‘afstanden’ drinken. Meer informatie hierover op de speciale Facebookpagina.
  • Voor de Schoolfeest Top 25 van Hofstreek FM kan vandaag nog gestemd worden. Morgenmiddag wordt de lijst uitgezonden op de lokale radiozender. Het nummer Schoolfeest in de hemel is al jaren de nummer één op die lijst en ook dit jaar weer topfavoriet. Via deze LINK kan gestemd worden.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)22 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (15) Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)21 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke 'Wie stoat in de Goorse Tente' is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)20 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (13) Een vreemd, nogal achterhaald, bericht op tekst-tv van Hofstreek Omroep dat werd opgemerkt door Martijn Tusveld. Daarin onder meer de tekst 'Dit jaar helaas geen Schoolfeest vanwege […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)19 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Het eerste vaatje Schoolfeestbier is gisteren, volgens traditie, aangeboden aan de deelnemers van de optocht bij de Schoolfeestloodsen. Optochtcommissie-voorzitter Eltjo Lansink gaf […]