Seniorenmiddag erg druk bezocht

Het Goorse School en Volksfeest is vanmiddag van start gegaan met de Seniorenmiddag in de Tent. Vanaf half drie verzamelden zich honderden belegen Gorenaren die aan lange tafels genoten van een hapje en een drankje. Toch bleven er ook gereserveerde plekken leeg vanwege corona waarmee het verdoemde virus toch nog invloed heeft op het Feest der Feesten. De vele andere aanwezigen maakten er desondanks een gezellige middag van met muziek van de Goorse band Premium.

Gerelateerde berichten

  • Testen voor de Tente?16 februari 2022 Testen voor de Tente? Na gisteravond is het definitief: het Feest der Feesten kan doorgaan in de vorm zoals iedere Gorenaar dat graag wil. Met de helse Tente, de kermis én de optochten. Niemand die nu nog […]
  • Veel Gorenaren getroffen door corona30 juni 2022 Veel Gorenaren getroffen door corona Dat ze nog niet van het coronavirus af zijn is in de afgelopen dagen zeker wel gebleken in het Goorse. Er worden veel positieve tests gemeld. Het gaat hierbij met name om zelftests die […]
  • Daverende donderdagavond met huwelijksaanzoek24 juni 2022 Daverende donderdagavond met huwelijksaanzoek Dat Goor weer zin heeft aan Schoolfeest, na twee coronajaren, werd gisteravond wel duidelijk. In een hele warme overvolle tent was het oergezellig met de Goorse formatie Friendship en […]
  • Nee tegen ’testen voor de Tente’8 maart 2022 Nee tegen ’testen voor de Tente’ Het leeuwedeel van de Gorenaren is niet bereid om zich dagelijks te laten testen op corona als deze maatregel ook eind juni nog van kracht is tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het […]
  • Schoolfeest voor senioren is al los gebarsten22 juni 2021 Schoolfeest voor senioren is al los gebarsten Het tweede alternatieve Goorse School en Volksfeest is vandaag voor de Goorse senioren al begonnen. Op initiatief van de stichting School en Volksfeest reed vandaag een versierde […]