Degradatie voor sv Hector

Voor sv Hector is het doek gevallen. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor vanmiddag van Vogido. Op sportpark Doesgoor werd Hector met 0-1 verslagen. Hector verdiende meer tegen de bezoekers uit Enschede, die pas in de slotfase wisten te scoren. Door de nederlaag sluit Hector de derde klasse A af op de elfde stek met slechts 23 punten. En dus keert de groen-witte formatie na de titel van vorig jaar weer terug naar de vierde klasse.

hectordegradeert

Gerelateerde berichten

  • Twenthe krijgt bezoek van koploper22 september 2012 Twenthe krijgt bezoek van koploper De vierde speelronde zet Twenthe Goor tegenover de koploper van de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis neemt het op tegen Heeten. Twenthe mist wel enkele sterkhouders […]
  • De bal rolt weer…28 juli 2014 De bal rolt weer… De selectie van vv Twenthe is zondag als eerste Goorse club begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Michiel Mensink, die overkwam […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • 3 november 2013 Noodweer treft Goorse sportclubs Het plotselinge noodweer onderbrak ruw de plannen van de Goorse sportliefhebbers. De hockedames van GMHC stonden in Twello op het veld toen een stortbui een einde maakte aan de wedstrijd […]
  • hector 1 00922 april 2012 Degradatie Hector aanstaande na zuur verlies Hector heeft een zere dure nederlaag geleden in de strijd tegen degradatie. Trainer Wim Woeltjes kreeg een fikse dreun te verwerken tegen zijn voormalige werkgever WVV'34. De bezoekers uit […]