Daverende donderdagavond met huwelijksaanzoek

Dat Goor weer zin heeft aan Schoolfeest, na twee coronajaren, werd gisteravond wel duidelijk. In een hele warme overvolle tent was het oergezellig met de Goorse formatie Friendship en maakten de duizenden, veelal Gorenaren, er een prachtige eerste Schoolfeestavond van die, voor zover bekend, zonder incidenten verliep. Er was ook een huwelijksaanzoek van Gerben Bouwman aan Jolein Masselink dat door de vele aanwezigen met een kletterend applaus werd ontvangen. Vandaag een nieuwe dag met nieuwe kansen tijdens het borreluurtje en de vrijdagavond in de Tente.

Gerelateerde berichten

  • Seniorenmiddag erg druk bezocht22 juni 2022 Seniorenmiddag erg druk bezocht Het Goorse School en Volksfeest is vanmiddag van start gegaan met de Seniorenmiddag in de Tent. Vanaf half drie verzamelden zich honderden belegen Gorenaren die aan lange tafels genoten […]
  • Testen voor de Tente?16 februari 2022 Testen voor de Tente? Na gisteravond is het definitief: het Feest der Feesten kan doorgaan in de vorm zoals iedere Gorenaar dat graag wil. Met de helse Tente, de kermis én de optochten. Niemand die nu nog […]
  • Schoolfeest zoekt jeugdige hulp in de Tente4 juni 2019 Schoolfeest zoekt jeugdige hulp in de Tente Het Goors School- en Volksfeest is op zoek naar jongeren tussen de 12 en 18 jaar die willen helpen in de Tente tijdens het Feest der Feesten. Het gaat om het draaien van middagdiensten […]
  • Schoolfeestbestuur uiterst tevreden over afgelopen week26 juni 2018 Schoolfeestbestuur uiterst tevreden over afgelopen week Het Schoolfeestbestuur kijkt met grote tevredenheid terug op de afgelopen Schoolfeestweek. Gisteravond was er een eerste evaluatie en daaruit blijkt dat er geen grote incidenten zijn […]
  • De opbouw kan beginnen !10 juni 2018 De opbouw kan beginnen ! De hekken zijn geplaatst en de karakteristieke witte bouwketen en containers hebben hun plek weer gevonden vlak voor het gemeentehuis waar ook de Schoolfeestvlaggen weer fier wapperen. […]