Schoolfeestnieuws in het kort (17)

  • Feest is het in Goor overal maar vooral ook bij groep 5 van de Prins Constantijnschool. De leerlingen daarvan zijn de winnaars van de Veldtochtquiz over het Schoolfeest en winnen daarmee extra kermisbonnen.
  • De bewoners van de woonvoorzieningen van Aveleijn en van de J. P. v.d. Bentstichting hebben weer genoten van een patatmaaltijd en ijs. Gisteren zijn in totaal 100 patatmaaltijden, inclusief kroketten, frikandellen en ijsjes bezorgd, die voor evenveel blije gezichten zorgden.
  • De foto’s met Schoolfeestvlag ‘overzee’ blijven binnen komen. Marijke Peeze wenst iedereen vanuit Oostenrijk een fijn feest terwijl Emiel Freriksen zijn werk in Amerika, met pijn in zijn hart, moet doen maar de Schoolfeestvlag niet vergeten is.

Gerelateerde berichten

  • Wensen Nauta uit wensboom in vervulling19 juli 2022 Wensen Nauta uit wensboom in vervulling Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliënten van Aveleijn DAC De Roos. Vol […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)17 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (10) Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en […]
  • Zorgzame Sabine ziet Sarah!10 juni 2022 Zorgzame Sabine ziet Sarah! Het spandoek en de grote opblaaspop bij de woning van Sabine Freriksen en haar gezin op De Whee laat aan duidelijkheid niets te wensen over. De kersverse Sarah is zorgzaam en lief voor […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)9 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (2) Het vijfde Schoolfeestjournaal in beeld staat inmiddels online. Daarin onder meer een interview met Henk Dollekamp over de toetreding van het School en Volksfeest tot het nationale […]
  • Olympische vlam Special Olympics ook in Goor8 juni 2022 Olympische vlam Special Olympics ook in Goor De Olympische vlam van de Special Olympics Nationale Spelen heeft vanmiddag Goor aangedaan. Dat gebeurde bij verzorgingstehuis Herfstzon in het bijzijn van het nodige publiek én […]