Stem met de app tijdens Allegorische Optocht

Ook dit jaar kan er tijdens de Allegorische Optocht weer gestemd worden op je favoriete optochtgroep of wagen. Daartoe moet je wel de officiële School- en Volksfeest app in je bezit hebben (download hier iOS of Android). Je kan per toestel één keer stemmen. Je app verwijderen en opnieuw installeren is heel creatief, maar heeft geen zin. Om te kunnen stemmen moet de app toestemming geven om je locatie te delen. De reden hiervoor is dat je alleen kan stemmen als je je in het gebied van Goor begeeft. Tevens zit er een tijdklok op de stemming. Zo kan je alleen stemmen op zondag 24 juni tussen 12.30 en 16.00 tijdens de Allegorische Optocht.

Gerelateerde berichten

  • Mei sportmaand op ’t Doesgoor6 mei 2015 Mei sportmaand op ’t Doesgoor De woensdagen in de maand mei staan op Sportpark ’t Doesgoor in het teken van sportieve activiteiten. De aftrap van de sportieve episode is vanmiddag om 15.00 uur. Dan zal onder meer […]
  • FC Twente opent seizoen opnieuw tegen GFC22 mei 2018 FC Twente opent seizoen opnieuw tegen GFC De eer valt wederom ten deel aan GFC. Ook dit jaar opent FC Twente het seizoen tegen de Oudste Goorsche. Sportpark Heeckeren is een uitstekend decor voor de start van een nieuwe […]
  • Dubbele kater voor Goorse automobilist26 oktober 2009 Dubbele kater voor Goorse automobilist Een 22-jarige Gorenaar is gisterochtend in Delden zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De jeugdige automobilist reed s`ochtends, na een gezellig avondje stappen, onder invloed van alcohol over de […]
  • Hoogste keurmerk voor Brookhuis5 februari 2010 Hoogste keurmerk voor Brookhuis Brookhuis Personenvervoer Goor BV heeft het TX Keurmerk gekregen. voorheen TCH Taxi Combinatie Hof van Twente) in het bezit is van het TX Keurmerk. Dat is het hoogst haalbare keurmerk in […]
  • Oefenen voor drukke week…9 augustus 2009 Oefenen voor drukke week… Het Goorse kinderkamp gaat dinsdag van start maar de kinderen in de buurt van de van Hoevellstraat hebben al een voorschot genomen op het huttendorp met een fraai bouwwerkje op het […]