Wat een gezelligheid op de vrijdag

Een groot feest was het weer. De hele vrijdag was oergezellig en voor zover bekend, zonder grote incidenten. Gistermiddag werd het traditionele borreluurtje afgetrapt door Hans & Debby Brunnekreef van Eco Green Twente en Erwin Zwierink. De ondernemers van het jaar en de Schoolfeestvoorzitter hieven het glas op een geslaagde avond voor de Goorse bedrijven. Traditiegetrouw ook weer veel creativiteit met de polo’s van de Goorse bedrijven. Het bandje voor de sfeer maakte er daarna een daverend feest van. Daarna was This is Beethoven aan de beurt op het grote podium. Vanmiddag het Familiespektakel met Apollo in de Tente…

Gerelateerde berichten

  • Henri Meesterberends ziet Abraham24 oktober 2012 Henri Meesterberends ziet Abraham Henri Meesterberends is vandaag 50 jaar geworden. Henri, "Kelly" voor intimi, heeft altijd gezegd: "Als ik 50 jaar word ga ikĀ zelf in de tuin zitten". Dit bleek niet nodig, de familie, […]
  • Nog meer Schoolfeestbier door de kranen dan vorige edities27 juni 2017 Nog meer Schoolfeestbier door de kranen dan vorige edities Er is dit jaar dik 50.000 liter Schoolfeestbier vertapt en dat is meer dan vorig jaar toen er die 'magische' grens wel werd gehaald maar ook niet meer dan dat. Het Schoolfeestbestuur heeft […]
  • Compositie Wittrock in Carnegie Hall in New York25 maart 2017 Compositie Wittrock in Carnegie Hall in New York Een openhartig interview met de Goorse maestro Carl Wittrock vandaag in de weekendeditie van de Twentsche Courant/Tubantia. Daarin kondigt hij aan dat een door hem geschreven stuk zal […]
  • Bijlo, Acda en Hof Jazzband (UPDATE)29 maart 2019 Bijlo, Acda en Hof Jazzband (UPDATE) De evenementenkalender meldt voor vanavond allereerst de voorstelling 'Ik hoor alles' van Vincent Bijlo. De blinde cabaretier brengt op de planken van De Reggehof een show over Nederland […]
  • Bedankt28 mei 2010 Bedankt hey Bertus, Bedankt voor de samenwerking afgelopen 10 jaar ! Ik wens jou en Hermien nog heel veel plezierige jaren toe. p.s. Kom nog eens aan zou ik zeggen. groetjes, jouw ( EX ) collega