Prins Constantijn wint kleurrijke Kinderoptocht

De Kinderoptocht is vandaag onder grote belangstelling met succes afgewerkt. De honderden kinderen die glans gaven tijdens de parade kregen op hun beurt ook weer de beloning van de duizenden toeschouwers. Het was na de klok van 13.00 uur extreem druk in het stadshart wat voor de kinderen van de Goorse basisscholen als een warme jas moet hebben gevoeld. Na de optocht vlogen de kinderen naar de kermis, alwaar zij de bonnen kunnen uitgeven die ze hebben ontvangen van de stichting. Straks is er het kinderfeest in de Tent met de uitreiking, waarna de familiere√ľnie begint.

Update: De kinderen van de Prins Constantijn hebben de optocht gewonnen.

Gerelateerde berichten

  • Herhalingen optochten en Seniorentocht op Hofstreek TV2 juli 2022 Herhalingen optochten en Seniorentocht op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vandaag en morgen de Schoolfeestoptochten van vorige week uitzenden. Deze werden vorige week live uitgezonden. Ook kan een verslag van de Seniorentocht […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]
  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]
  • 23 juni 2021 Prijsvraag met QR-codes langs route kinderoptocht Op de route waar normaliter de kinderoptocht op zaterdag met Schoolfeest langs gaat, zijn voor deze editie op tien locaties langs deze route even zoveel QR-codes verstopt voor het raam […]