Gezellige reünie met veel gezinnen

Ook de derde etappe kan voor een groot deel worden afgevinkt. Het Schoolfeest Familie Festijn was een gezellige reünie voor velen. De belangstelling na de kinderoptocht was bij veel gezinnen groot net als bij de muzikanten van Apollo, die onder leiding van dirigent Carl Wittrock een perfecte muzikale omlijsting gaven aan de middag. Na Apollo was het de beurt aan de gebroeders Daan en Bas Zweers die als eerbetoon aan hun overleden vader Roel de Tent in Tiroler stimmung brachten. Nu is de bal aan de voet bij de band Lead om de feestgangers de nacht in te laten gaan met een goed Schoolfeestgevoel.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)14 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (7) In de Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die morgen op de mat valt, staat ook een indrukwekkend verhaal met de broers Bas en Daan Zweers die dit jaar na het Familiespektakel op […]
  • Apollo komt met eigen Schoolfeestcompositie: In de Quarantente19 juni 2020 Apollo komt met eigen Schoolfeestcompositie: In de Quarantente Na het succes van vorig jaar toen in het kader van 100 jaar Apollo tijdens Schoolfeest 'Wie bloast de Tente in en oet' werd uitgebracht, komt Apollo ook dit jaar met een eigen […]
  • 80-jarige laat Tent swingen met eigen polka18 juni 2018 80-jarige laat Tent swingen met eigen polka Hij is een icoon van het bijna 100-jarige Apollo. Wim Leetink, vorig jaar nog gehuldigd voor 80 jaar trouwe dienst bij het Goorse muziekkorps, is nog wekelijks te vinden bij de repetities. […]
  • Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’11 april 2022 Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’ De première van het muziekstuk ‘Baile de Fantasia’ van de Goorse componist Carl Wittrock bleek afgelopen zaterdagavond een groot succes. Hij schreef het stuk in opdracht van de […]
  • Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk7 april 2022 Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk Carl Wittrock kan na de nodige corona-afgelastingen zijn vuurdoop beleven met zijn nieuwe compositie. Onder de naam "Baile de Fantasia" gaat zijn nieuwe werk zaterdag in première. De […]