Optocht weer naar Ik en de Rest

De Allegorische Optocht is wederom een prooi geworden voor veelvraat Ik en de Rest. Zij wisten de harten van de jury te veroveren met hun wagen over De Ronde van Goor. De Publieksprijs ging naar De Stamgasten. Summum van de optocht was De Rellie (foto) met hun thema insecten. Al moesten de bezoekers wel enige tijd wachten voor zij de creatie konden aanschouwen. In het stadshart hadden zij problemen om met de grote wagens verder te rijden.

Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Jolanda Bosman12 april 2019 Sarah voor Jolanda Bosman Jolanda Bosman schaart zich vandaag ook bij de club van vijftig. Jolanda is in het Goorse vooral bekend vanwege haar inzet als verslaggeefster voor Hofstreek-radio en presentatrice van […]
  • Perfon in nieuw onderkomen in nieuwe jaar van start23 december 2019 Perfon in nieuw onderkomen in nieuwe jaar van start Perfon Packaging gaat met ingan van het nieuwe jaar van start op de nieuwe locatie aan de Entersestraat in Goor. Het verpakkingsbedrijf, dat was gevestigd aan de Nijverheidsweg, heeft […]
  • Goorse op vakantie naar Frankrijk voor het goede doel4 februari 2019 Goorse op vakantie naar Frankrijk voor het goede doel "Het is een unieke kans voor beide partijen", vertelt ze met een glimlach. Chimene van den Berg gaat met gezinnen op vakantie naar Frankrijk. Relaxed zou je zeggen, maar het is niet […]
  • De Jong vindt nest maar liefst zeven kievitseieren…4 april 2021 De Jong vindt nest maar liefst zeven kievitseieren… Een bijzondere vondst in de Herikervlier in het buitengebied van Goor. Daar werd een nest met maar liefst zeven kievitseieren gevonden. Een dergelijke hoeveelheid in één nest is een […]
  • Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics26 augustus 2016 Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics Twee ondernemingen uit 't Twentse Haagje drukken hun neus dit weekend aan het maatschappelijke venster. Zo organiseert Aqua +  morgen voor de derde keer de Happy Car Kids Rally. Twintig […]