Een waardig slotakkoord

Schoolfeest is weer uitgespeeld. En hoe? De afsluitende zondag begon misschien wat team, maar na de uitreiking van de Allegorische Optocht raakte de Tent in extase. Met name voor in het heiligdom werd er volop gedanst door de feestgangers op de vertrouwde muziek van de PPM Band. De avond werd stipt afgesloten om 00.00 uur met het traditionele Goors Victorie gezongen door voorzitter Erwin Zwierink.

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor28 januari 2022 Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor Er is komende zondag opnieuw een fakkeltocht tegen de coronaregels die start op het Goorse Schoolfeestplein om 19:00 uur. Ook nu is Wakker Hof van Twente de aanjager. Bijna drie weken […]
  • Samenwerking linkse partijen officieel bezegeld19 juni 2017 Samenwerking linkse partijen officieel bezegeld Het zat al in het vat en ze maakten al gezamenlijk plannen en ook waren ze de laatste weken poeslief voor elkaar; nu is de samenwerking officieel een feit. GroenLinks, PvdA, en de SP (GPS) […]
  • Scooterrijder onder invloed21 augustus 2011 Scooterrijder onder invloed De politie heeft vannacht op de Markeloseweg in Goor een man uit Enter aangehouden. Deze reed net voor tweeën op zijn scooter en werd aan een ademanalyse onderworpen. Die wees een […]
  • Tweede nederlaag voor vv Twenthe12 september 2010 Tweede nederlaag voor vv Twenthe Twenthe heeft zondag ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg van trainer Henk Veldhuis verloor op eigen veld met 2-1 van ATC’65 (foto). Beide ploegen speelden het […]
  • p103031424 december 2012 Foekepotten klaar voor gebruik Hoewel de Kerstdagen voor de deur staan, hebben de Goorse kinderen al kunnen snuiven aan oudjaarsdag. Voor de deur van Café de Ster hield Kindvriendelijk Goor gisteren de verkoop van de […]