Nagenieten van de optocht…

Na twee jaar ging het weer los. Wat een feest. Eén van de hoogtepunten van het Schoolfeest was absoluut de allegorische optocht. Henny Bomans maakte een mooie impressie in beeld die via deze LINK te bekijken is. Even nagenieten dus…

Gerelateerde berichten

  • Goorse strafpleiter dient als deskundige anti-Joodse demonstraties31 juli 2014 Goorse strafpleiter dient als deskundige anti-Joodse demonstraties Een blik van herkenning gisteravond bij de Goorse kijkers van Nieuwsuur op Nederland 2. Daar verscheen ineens Willem Jebbink in beeld in een item over anti-Joodse demonstraties in Den […]
  • Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL22 januari 2017 Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL Het bleek de afgelopen twee jaar een schot in de roos en dus is er ook dit jaar weer een editie van het Goorse jongerenfeest Ster XXL. Komende zaterdag gaan vanaf 22.00 uur de deuren open […]
  • Bolle Jan-show kan niet boeien26 juni 2009 Bolle Jan-show kan niet boeien De Gorenaar vierde wel feest en de tent zat wel vol maar de kritieken over de act van de avond waren niet van de lucht. De 'Bolle Jan Road Show' was niet dat wat de meeste bezoekers hadden […]
  • Tweede aflevering Sinterklaasverhaal online!19 november 2015 Tweede aflevering Sinterklaasverhaal online! Wat is het vervolg op het spannende begin van het Goorse Sinterklaasverhaal? Het is nu te zien op het Youtubekanaal van deze site. In deze tweede aflevering is te zien of één van de […]
  • ZondagMiddagCafé in Goor16 juli 2014 ZondagMiddagCafé in Goor Komende zondag is het alweer de derde zondag van de maand en dat betekent dat het ZondagMiddagCafé in Goor weer geopend is voor alle senioren uit de Hof van Twente. Er kunnen diverse […]