Boerenprotesten ook in centrum Goor

Het boerenprotest van vandaag raakt ook het Goorse centrum. Trekkers trekken op dit moment door het stadshart van Goor waar de leden van De Rellie een dag na de Allegorische Optocht bij de Tapperij werden getrakteerd op een parade van boeren op een trekker. Ook in overige delen van het land zijn er massale protesten richting het huidige kabinetsbeleid, welke voor een kaalslag moeten gaan zorgen bij de boerenbedrijven. Wat de exacte gevolgen gaan zijn voor agrarische ondernemers in ’t Twentse Haagje, is nog ongewis.

Gerelateerde berichten

  • In München steht ein…26 september 2015 In München steht ein… Daar waar in Goor het Oktoberfest bij De Reggehof niet van de grond kwam en in bescheiden vorm is overgenomen door café De Ster, zijn er jaarlijks ook Gorenaren die het 'Oktoberfest der […]
  • Broederschap…9 juli 2019 Broederschap… Hoe fijn is het om je soms even helemaal terug te kunnen trekken uit de dagelijkse beslommeringen. Even geen rekening houden met de klok en een paar dagen geen hoofdbrekende dilemma’s die […]
  • Twenthe doet zichzelf tekort met minieme zege in spektakelstuk29 mei 2016 Twenthe doet zichzelf tekort met minieme zege in spektakelstuk Na een eneverende wedstrijd in de finale van de nacompetitie stapten de spelers Twenthe vanmiddag als winnaar maar zonder glimlach van het veld. De ploeg van trainer Michiel Mensink won […]
  • Rolstoelvierdaagse weer door Goor26 juli 2010 Rolstoelvierdaagse weer door Goor Het is zo langzamerhand een goede traditie. Op de derde dag van de Twentse Rolstoelvierdaagse wordt Goor aangedaan. Ook in de editie, die morgen van start gaat is het Twentse Haagje, […]
  • Line up Bigband Festival bekend28 februari 2020 Line up Bigband Festival bekend De line up voor het komende Big Band Festival in het Goorse centrum is bekend. Er zal door diverse Big Bands worden gespeeld op drie podia. Twee op het zogenoemde Horecaplein bij het […]