Schoolfeest vanuit de hemel…

Waar de Schoolfeestkaars langzaamaan uitdooft, begint voor veel plaatsgenoten weer het normale leven. Toch is het nagenieten op sociale media van alle mooie foto’s. En beelden zeggen meer dan woorden om het School- en Volksfeest te duiden. Zeker als je de prachtige kiekjes ziet van Christiaan Vink van Arts eMotion. Hij wist het Schoolfeest vanuit de lucht prachtig in kaart te brengen. In één woord: fantastisch.

Gerelateerde berichten

  • Have Fun keert niet meer terug in de Allegorische Optocht22 oktober 2021 Have Fun keert niet meer terug in de Allegorische Optocht Have Fun verschijnt komende zomer niet in de Allegorische Optocht. De wagenbouwgroep was jarenlang een vaste deelnemer, maar heeft besloten om te stoppen. Dat werd gisteravond duidelijk […]
  • Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit10 mei 2021 Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit Het Feest der Feesten gaat op de 'weide' voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het 'zes […]
  • Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’10 oktober 2020 Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’ Het Goorse School- en Volksfeest is hard op weg om op de lijst te komen van het nationale 'immateriele erfgoed'. Het bestuur van het 'Feest der feesten' is al enige tijd bezig om een […]
  • DIT JAAR GEEN SCHOOLFEEST !23 maart 2020 DIT JAAR GEEN SCHOOLFEEST ! Het School en Volksfeest gaat in Goor dit jaar niet door ! Dat heeft het bestuur van de stichting School en Volksfeest vanavond bekend gemaakt. Rechtstreekse aanleiding zijn de […]
  • Afterparty Schoolfeest nog maar twee dagen op het Sterplein1 mei 2019 Afterparty Schoolfeest nog maar twee dagen op het Sterplein Een streep door de rekening van de marathon-Schoolfeestvierder. De afterparty op donderdag en vrijdag is ter ziele. Café De Ster laat in een verklaring weten niet meer te kunnen voldoen […]