58.000 liter bier en 13.500 kroketburgers…

Er is ongekend veel bier gedronken in het afgelopen Schoolfeestweekeinde in de feesttent. Er stroomde circa 58.000 liter bier door de kranen en dat is beduidend meer dan tijdens de laatste Schoolfeesten voor de coronapandemie. Ook het aantal kroketburgers dat is verkocht ligt hoger. Er gingen er deze editie 13.500 over de toonbank. Het was ook elke middag en avond erg druk in de Tente evenals het grote aantal mensen dat, ook van buitenaf, naar de allegorische optocht kwam kijken. Een en ander blijkt uit een eerste evaluatie van het Schoolfeestbestuur die ook concludeerde dat de EHBO het ook beduidend drukker had dan in voorgaande jaren.

Gerelateerde berichten

  • ‘Massa is kassa’ Peter Gillis zaterdag in Goor6 juli 2022 ‘Massa is kassa’ Peter Gillis zaterdag in Goor De bekende tv-persoonlijkheid Peter Gillis is komende zaterdag in Goor. Hij is dan bij de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan om zijn eigen bier te promoten. De Brabantse ondernemer en […]
  • Veel Gorenaren getroffen door corona30 juni 2022 Veel Gorenaren getroffen door corona Dat ze nog niet van het coronavirus af zijn is in de afgelopen dagen zeker wel gebleken in het Goorse. Er worden veel positieve tests gemeld. Het gaat hierbij met name om zelftests die […]
  • Daverende donderdagavond met huwelijksaanzoek24 juni 2022 Daverende donderdagavond met huwelijksaanzoek Dat Goor weer zin heeft aan Schoolfeest, na twee coronajaren, werd gisteravond wel duidelijk. In een hele warme overvolle tent was het oergezellig met de Goorse formatie Friendship en […]
  • Seniorenmiddag erg druk bezocht22 juni 2022 Seniorenmiddag erg druk bezocht Het Goorse School en Volksfeest is vanmiddag van start gegaan met de Seniorenmiddag in de Tent. Vanaf half drie verzamelden zich honderden belegen Gorenaren die aan lange tafels genoten […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (6) Voor kinderen die buiten Goor naar school gaan zijn er dit jaar ook kermisbonnen beschikbaar. Die werden normaliter via de gemeente opgespoord maar door de AVG-wetgeving mag dat via […]