Veel Gorenaren getroffen door corona

Dat ze nog niet van het coronavirus af zijn is in de afgelopen dagen zeker wel gebleken in het Goorse. Er worden veel positieve tests gemeld. Het gaat hierbij met name om zelftests die ook opvallend veel worden gekocht bij de diverse drogisterijen en weer mee naar huis worden gegeven door enkele basisscholen. Ook zijn enkele winkels gesloten vanwege personeelsgebrek door corona. Eén en ander lijkt onlosmakelijk verbonden met het afgelopen Schoolfeestweekeinde waar het virus in de feesttent (foto) vrij spel had om rond te waren en veel feestvierders te besmetten. Volgens het RIVM is het aantal positieve gevallen in de afgelopen week inderdaad opvallend gestegen maar ziekenhuisopnames werden niet gemeld.

Gerelateerde berichten

  • Aantal positieve testen in de Hof stabiel29 december 2021 Aantal positieve testen in de Hof stabiel Het aantal mensen dat in de Hof van Twente positief is getest op het coronavirus, blijft dagelijks schommelen tussen de 18 en 15 per dag. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de […]
  • Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof13 september 2020 Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof Er is in de afgelopen weken één persoon in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het aantal besmettingen neemt landelijk […]
  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geëxplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]
  • Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof7 april 2021 Aantal coronabesmettingen daalt weer in de Hof Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Hof van Twente is de laatste dagen aan het dalen. Waar afgelopen vrijdag en zaterdag nog 17 besmettingen per dag werden geregistreerd waren […]
  • Aantal besmettingen loopt hard terug in de Hof10 februari 2021 Aantal besmettingen loopt hard terug in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is in de afgelopen twee weken hard terug gelopen. Er werden in die periode 98 besmettingen geregistreerd. […]