Vier personen gewond bij ernstig ongeval Meenweg

Op de kruising Twikkelerweg met de Meenweg in Markelo zijn vanochtend twee auto’s op elkaar gebotst. Daarbij raakte vier personen gewond, waarvan er twee met spoed zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De schade aan beide voertuigen is groot. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval maar vermoedelijk heeft de ene bestuurder de ander over het hoofd gezien op deze voor velen onoverzichtelijke kruising. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Grote schade en gewonde bij aanrijding op Twikkelerweg6 augustus 2021 Grote schade en gewonde bij aanrijding op Twikkelerweg Een auto en een bestelbus zijn gisteravond rond de klok van acht uur hard op elkaar gebotst op de kruising van de Twikkelerweg en de Meenweg net buiten Goor. Bij het ongeval achter de […]
  • Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor13 januari 2021 Twee auto’s en een motor botsen net buiten Goor Op de kruising van de rondweg N347 met de rijksweg N346 net buiten Goor (De Poste) zijn vanmorgen twee auto's en een motor op elkaar gebotst. Ter hoogte van de verkeerslichten kwamen ze […]
  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]
  • Twee gewonden na botsing op boom28 februari 2016 Twee gewonden na botsing op boom Een frontale botsing in de nacht van vrijdag op zaterdag op de N346 tussen Goor en Lochem. Een personenwagen met twee personen knalde daar op een boom. De inzittenden raakten daarbij […]
  • ‘Weggebruikers oorzaak ongevallen beruchte kruising’11 februari 2016 ‘Weggebruikers oorzaak ongevallen beruchte kruising’ De gemeente Hof van Twente hoeft niet in actie te komen om de verkeerssituatie op de kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat aan te passen. Op deze kruising vinden opvallend veel […]