Welkomstdienst De Ark met Elvis E.

De Ark houdt komende zondag een zogenoemde Welkomstdienst die erop gericht is om nieuwkomers en belangstellenden extra uit te nodigen. Er is dan onder meer muzikaal optreden zijn van Elvis E. (foto) die tijdens de de dienst zingen uit eigen repertoire. De spreker zal Orlando Bottenbley zijn. Hij werd landelijk bekend door zijn werk in Drachten door de kerk aldaar op te laten bloeien. De dienst begint komende zondag om 10:00 uur in het nieuwe kerkgebouw aan de Irisstraat.

Gerelateerde berichten

  • Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark30 maart 2021 Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark Naast De Hofkerk is ook De Ark toegankelijk in het kader van het paasdagen. Komende vrijdag is het nieuwe kerkgebouw aan de Irisstraat beperkt open voor publiek. Leden van de […]
  • De Ark opent ‘gebeds-brievenbus’1 februari 2021 De Ark opent ‘gebeds-brievenbus’ Baptistengemeente De Ark heeft aan de het nieuwe onderkomen in de Goorse Irisstraat heeft een zogenoemde 'gebeds-brievenbus' geopend. Deze is voor iedereen die gebedspunten in wil dienen. […]
  • De Ark klaar voor gebruik, zondag eerste kerkdienst13 november 2020 De Ark klaar voor gebruik, zondag eerste kerkdienst De nieuwe kerk van de Vrije Baptistengemeente 'De Ark' in Goor is klaar voor gebruik. Na een proces van jaren kunnen zondag de geloofsgenoten de eerste kerkdienst beleven. In verband met […]
  • Dominee Schouten overleden8 maart 2018 Dominee Schouten overleden Dominee Joop Schouten is afgelopen vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden. Dominee Schouten was voorganger van de Baptistengemeente De Ark in de Irisstraat. Hij was daar predikant van […]
  • Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat30 juli 2022 Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat Er is door fietsendieven een nieuwe manier gevonden om aan een goede deugdelijke fiets te komen. Zo is duidelijk geworden in de Goorse Irisstraat. Daar werd deze en vorige week een fiets […]