Inwoners kunnen meepraten over omgevingsvisie gemeente

Inwoners van de Hof van Twente kunnen meedenken over het toekomstbeeld voor de inrichting van de gemeente. Deze werkt aan een nieuw toekomstbeeld voor de inrichting van de gemeente: de zogenoemde omgevingsvisie. Hierin kan eenieder bijvoorbeeld meedenken over de vraag waar in de toekomst huizen, bedrijfsgebouwen, wegen en fietspaden moeten komen. Meedenken kan door de vragen te beantwoorden op de website www.hofvantwente.nl/omgevingsvisie. Dat kan tot 15 juli…

De visie gaat richting geven voor de ontwikkelingen in Hof van Twente. Wethouder Wim Meulenkamp: “Dat betekent zeker niet dat het een stuk wordt dat ‘in beton gegoten’ wordt. Er moet ruimte blijven voor ontwikkelingen. Ieder plan van een inwoner is uniek en zullen we op die manier blijven bekijken en beoordelen. We kijken graag samen met u hoe we uw plannen kunnen realiseren”. Vanaf het najaar
organiseert de gemeente bijeenkomsten in de verschillende kernen en buurtschappen om de plannen daar te bespreken.

Jongeren tot 16 jaar kunnen ook hun mening geven. Dat kan via een vlog. Meer informatie daarover via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Gemeente wil Rijkssubsidie voor woningbouw Op Stoom26 september 2022 Gemeente wil Rijkssubsidie voor woningbouw Op Stoom Om sneller en betaalbaar te kunnen bouwen in Hof van Twente vraagt de gemeente 1,8 miljoen euro subsidie aan bij de Rijksoverheid. Deze extra gelden wil de gemeente inzetten voor de […]
  • Meer overleg over evenementenlocatie Op Stoom14 september 2022 Meer overleg over evenementenlocatie Op Stoom Wethouder Wim Meulenkamp gaat het plan om een tijdelijke evenementenlocatie te maken van een de fabriekshallen op het terrein van de voormalige stoomblekerij, opnieuw bekijken. Ook heeft […]
  • Johan Gelen al 40 jaar ambtenaar13 september 2022 Johan Gelen al 40 jaar ambtenaar Hij is veel te zien in het Goorse. Bijvoorbeeld met de veegwagen, daags na de Schoolfeestoptocht. Al 40 jaar is Johan Gelen in dienst van de gemeente waar hij op 13 september 1982 in […]
  • Teken jouw toekomstige omgeving of maak een vlog…6 augustus 2022 Teken jouw toekomstige omgeving of maak een vlog… Jonge creatievelingen opgelet kunnen meedoen met een wedstrijd van de gemeente Hof van Twente waarin de toekomst van de eigen omgeving centraal staat. Waar denk je het eerste aan als […]
  • Hof rustige gemeente om te wonen…18 juli 2022 Hof rustige gemeente om te wonen… De gemeente Hof van Twente scoort goed op de kaart van gemeenten die een geschikte plek zijn voor mensen die van rust houden. Verzekeringsmaatschappij FBTO hield een landelijk onderzoek […]