Patser vermist in buitengebied

Een droevige mail van een van onze noabers uit het buitengebied tussen Markelo en Goor. Hij is op zoek naar zijn vermiste kater. “Drie Jaar na de zeer ernstige mishandeling van onze 10-jarige kater Pluk wordt sinds Koninginnedag onze 2-jarige Patser vermist. Patser is een gecastreerde, zwarte aanhankelijke kat en goed van vertrouwen. Absoluut geen zwerver. Als er iemand is die iets heeft gezien of gehoord over Patser laat het dan weten en bel naar  0547-363562.”

img_4255

Gerelateerde berichten

  • imag007121 december 2012 Ook lapjeskat Pipa wordt vermist Na poes Dickie is er zo vlak voor de kerstdagen nog een kat vermist. Deze mail ontving de redactie vandaag: "Mijn lapjeskat van 1,5 jaar is vermist. Ze heet Pipa. Ze draagt geen bandje en […]
  • 23 januari 2012 Kat Smokey vermist op ’t Gijmink Carina Haanepen is sinds zaterdag haar kat Smokey kwijt. Het dier is zaterdag rond 21.30 uur nog even naar buiten gegaan in de buurt van de Meerdam op 't Gijmink, maar niet meer […]
  • Rosella zoek in de Costerstraat28 maart 2012 Rosella zoek in de Costerstraat Er is een vogel zoek in de Costerstraat. Jan Weernink is op zoek naar zijn nieuwe Rosella. Hij is ontsnapt uit de volière. Ze hebben al twee vrouwtjes, maar de man die vrijdag kwam […]
  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]
  • Als de kat van huis is ….19 augustus 2010 Als de kat van huis is …. In de Grotestraat (achter bakker Nollen) is een kat aan komen lopen die zich daar wel erg thuis voelt. De kat was in het bezit van een rood tuigje en ziet er gezond uit. Het probleem is […]