De Goorse Tourpoule: Inschrijven kan nog tot 16:00 uur

Er worden ook dit jaar weer zo’n 300 deelnemers verwacht bij de Goorse Tourpoule. De Tour de France gaat vanmiddag in Kopenhagen van start met een korte tijdrit en inschrijven voor de Goorse Tourpoule kan nog tot vanmiddag 16:00 uur. Dat kan via deze LINK. Daar staan ook de, vernieuwde, reglementen. Morgenmiddag is er het eerste Tourcafé bij Café De Ster dat tot aan de finish in Parijs op de zaterdagen en laatste zondag zal worden gehouden. Vorig jaar werd de Goorse Tourpoule een prooi voor huisarts Tim Bruseker.

Gerelateerde berichten

  • Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair29 augustus 2020 Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]
  • Goorse Tourpoule: Inschrijvingen voor of op 1 juli11 juni 2022 Goorse Tourpoule: Inschrijvingen voor of op 1 juli De Tour de France gaat op vrijdag 1 juli van start en dat betekent dat ook een paar honderd Goorse wielerliefhebbers zich weer kunnen storten op hun eigen Tourploeg in de Goorse […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule18 juli 2021 Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule Tim Bruseker is de winnaar geworden van de Goorse Tourpoule editie 2021. De huisarts stond voor de afsluitende etappe al aan de leiding van het algemeen klassement en gaf zijn koppositie […]