Al 40 jaar lente bij Erna de tandartsassistente

Feest bij tandartspraktijk Kessels team voor tandzorg (voorheen Tandheelkundig team Koop) vandaag. Erna Lammertink viert haar 40-jarig jubileum als tandartsassistente en werd daarom opgehaald door haar oude baas Frans Koop om naar haar werk te gaan. Erna begon op 1 juli 1982, bij tandarts Frans Koop aan de Catstraat en in de afgelopen 40 jaar heeft de praktijk zien groeien, veranderen en vernieuwen. Nog altijd legt ze al haar ziel en zaligheid in het behandelen en verzorgen van de vele patiënten die ze onder haar hoede heeft. Het zachtjes neuriën tijdens de behandelingen verklapt dat ze na al die jaren nog altijd helemaal in haar sas is. Ook via deze weg de complimenten en felicitaties van collegae, patiënten, vrienden en bekenden!

Gerelateerde berichten

  • Tandarts Kessels op RTL7 in ‘Op de zaak’23 juli 2021 Tandarts Kessels op RTL7 in ‘Op de zaak’ De nieuwe tandartspraktijk van Koen Kessels is komende zondag op televisie in het RTL7-programma 'Op de zaak'. 'Kessels team voor tandzorg' opende onlangs in het volledig verbouwde […]
  • Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist4 oktober 2020 Iconische tandarts Koop met pensioen, praktijk verhuist Een groot deel van de Gorenaren heeft in de afgelopen vier decennia wel eens bij hem in de stoel gezeten. Dat tijdperk is nu voorbij want tandarts Frans Koop heeft na 40 jaar afscheid […]
  • Frans Koop in Radioportret6 oktober 2016 Frans Koop in Radioportret Hij is bekend van zijn tandartsenpraktijk en zijn voorliefde voor oude auto's Frans Koop, geboren in Enschede, had jaren een praktijk in Goor maar sinds vorige week heeft hij de zaak over […]
  • Frans Koop onderscheiden tijdens jubileumreceptie Lionsclub15 oktober 2018 Frans Koop onderscheiden tijdens jubileumreceptie Lionsclub Frans Koop kreeg afgelopen zaterdag de belangrijkste onderscheiding die er is in Lions-verband. De Goorse tandarts ontving de zogenoemde Melvin Jones Fellowship award voor zijn tomeloze […]
  • Feestweek jubilerende Puntdakschool van start23 mei 2016 Feestweek jubilerende Puntdakschool van start Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is […]