Leden Toerclub Goor rijden ultratocht rond Markermeer

De jaarlijkse ultra-lange toertocht van de Toerclub Goor ging gisteren over vele dijken rond het Markermeer over maar liefst 425 kilometer. Dit keer met maar zeven fietsers vanwege de ‘Schoolfeestvariant’ van corona. Vanuit Goor vertrokken de renners in alle vroegte (04:00 uur) via Kampen, Lelystad, Enkhuizen, Amsterdam, Elburg, Deventer en Zutphen waarna weer terug werd gereden naar Goor. Nicolette Spiering, Frank Vrielink en Jan Roelofsen uit Goor, Wietse Wes, Wiljan Veneman en Henk Ulfman uit Markelo en RenĂ© Altena uit Diepenheim kwamen halverwege de avond terug.

Gerelateerde berichten

  • Toerclub Goor de provincie door23 juni 2020 Toerclub Goor de provincie door De toerclub Goor is afgelopen weekeinde met een kleine groep fietsers de provincie rondgefietst. Bij deze 415 kilometer lange tocht is zo dicht mogelijk langs de provinciegrenzen gefietst […]
  • Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets6 mei 2020 Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets Naast de sportende jeugd bij de voetbalverenigingen en de hockeyclub gaat ook de jeugd van de MTB groep van de Toerclub Goor weer van start met de activiteiten op te starten. Daarvoor […]
  • Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor5 oktober 2017 Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor Goor vormt begin januari het decor van een heuse veldritwedstrijd. Op zaterdag 6 januari wordt rond sportpark 't Doesgoor de twaalfde van veertien wedstrijden in de zogenaamde GOW […]
  • Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start27 februari 2017 Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start Voor de volwassen fietsers was er in de Hof van Twente al genoeg te beleven. Op initiatief van de Toerclub Goor komt nu ook de jeugd echt aan bod. Na de enthousiaste reacties op de pilot […]
  • Toerclub Goor start mountainbiken voor de jeugd19 augustus 2016 Toerclub Goor start mountainbiken voor de jeugd Krasse knarre op de mountainbike. Het is inmiddels een vertrouwd beeld in Goor in het werkend. Nu kan ook de jeugd zich onderdompelen in de modder op hun tweewieler. Toerclub Goor heeft […]