Kunstexpositie Animali bij galerie Mariani

Komende zaterdag is er bij kunstgalerie Mariani de expositie #2202 Animali te bekijken. Vanaf 15:00 uur zijn ook de deelnemende kunstenaars aanwezig om te vertellen over hun werk dat in dit geval met dieren van doen heeft. Ook Goorse kunstenaars zijn betrokken bij de expositie. De deelnemende kunstenaars zijn Alda Koning, Aljona Art, Cees ter Brake, Francisca Henneman, Gerard Rikkert, Henk Blokhuis, Henk ter Morsche, Hubert van Mastrigt, Jan van de Poel, Linda Biemans, Sandra Steen en Saskia Vanaubel. De kunstgalerie zit in een van de voormalige bedrijfspanden van de Stoomblekerij aan de Bunschotenstraat.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe kunstgalerie opent zaterdag op TSB-terrein19 mei 2022 Nieuwe kunstgalerie opent zaterdag op TSB-terrein Er komt een nieuwe kunstgalerie in Goor. Op initiatief van 'DeKunstCoƶperatie U.A.' hebben diverse beroepskunstenaars de krachten gebundeld. Komende zaterdag wordt op het TSB-terrein de […]
  • Goorse kunst in hartje Enschede2 februari 2017 Goorse kunst in hartje Enschede Twee Goorse kunstenaars zijn vanaf komende zaterdag onderdeel van een bijzondere expositie in het centrum van Enschede. Op de bovenste verdieping van het grote pand waar eerder de V&D […]
  • Goorse zet topvoetballer in Foetushouding7 oktober 2015 Goorse zet topvoetballer in Foetushouding De Goorse fotografe- en kunstenares Patricia van de Camp heeft met haar foto van ex-topvoetballer Orlando Engelaar een bijzondere bijdrage geleverd aan een expositie over de 50 beste […]
  • Morgen Open Dag Home of Talents15 september 2022 Morgen Open Dag Home of Talents Morgen houdt Home of Talents een open dag in De Reggehof. Dan kan eenieder meedoen met de lessen en workshops dans, muziek, theater en kunst. In de ochtend zijn de leerlkingen van de […]
  • Stankoverlast door houtbewerking20 juli 2022 Stankoverlast door houtbewerking Een bedrijf aan de Wheedwarsweg heeft vanavond voor stankoverlast gezorgd in een groot deel van Goor. Een rechte horizontale rookpluim die uit het gebouw spoot zorgde voor de nodige […]