GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar

Feest in de Schoolstraat vandaag waar Romano Lammertink zijn 50e verjaardag viert. De hoofdtrainer van GFC en ‘life-time’ GFC-er werd door de leden van zijn selectie verrast met een enorm rood-zwart spandoek met daarop de nodige snedige teksten. Ook via deze digitale weg wordt de oefenmeester gefeliciteerd met zijn benoeming tot Abraham en de voetballers wensen hem veel gezondheid, geluk en natuurlijk de nodige sportieve prestaties met elkaar toe, voor de komende jaren. Van harte!

Gerelateerde berichten

  • Lammertink langstzittende coach in de regio8 augustus 2022 Lammertink langstzittende coach in de regio Waar vv Twenthe gisteren begon aan de eerste training van het seizoen, wacht GFC nog ruim een week. Op 16 augustus zullen zij voor het eerst het veld betreden, maar wennen aan de […]
  • Dubbel feest voor Arno Perdon23 juni 2022 Dubbel feest voor Arno Perdon Arno Perdon is vandaag 50 jaar geworden. Dubbel feest dus voor het Rellielid die vandaag Abraham ziet en dat uiteraard gaat vieren in de Tente. Gisteren was het ook al feest met de nodige […]
  • Manon Blaauw 50 jaar!24 mei 2022 Manon Blaauw 50 jaar! "Blaauw, Blaauw, Blaauw, wat zijn we gek met jou!" Deze frase uit de teksten op één van de spandoeken voor het huis van Manon Blaauw, zegt genoeg. De Goorse viert vandaag haar 50e […]
  • GFC verliest bij koploper Daarlerveen21 mei 2022 GFC verliest bij koploper Daarlerveen Na de nederlaag tegen ATC'65 heeft GFC opnieuw een verliespartij moeten incasseren in een directe topper. De ploeg van trainer Romano Lammertink ging met 2-1 onderuit bij koploper […]
  • GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen13 april 2022 GFC klimt naar tweede plek door zege op SV Rijssen GFC heeft de inhaalwedstrijd tegen SV Rijssen gisteravond met 1-0 gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren viel de enige maar bijzonder fraaie treffer van Tim Wassink, vlak voor rust. […]