Oald Goor: Schutting schilderen in het centrum…

De zomervakantie is aanstaande en voor de Goorse kids betekent dat dat ze ook weer uit kunnen kijken naar het jaarlijkse Kinderkamp van de stichting Kindvriendelijk Goor dat dit jaar wordt gehouden van 23 tot en met 26 augustus. In het jaar 1996 was het beschilderen van een schutting in het Goorse stadshart onderdeel van de activiteiten. Het appartementencomplex Blankenvoorde op de hoek Grotestraat/Spoorstraat was destijds in aanbouw en de Goorse jeugd maakte er voor ’the time being’ een vrolijk geheel van.

Gerelateerde berichten

  • Geslaagd Kinderkamp met feestje afgesloten20 augustus 2021 Geslaagd Kinderkamp met feestje afgesloten Na vier enerverende dagen zit het Kinderkamp van de stichting Kindvriendelijk Goor er weer op. Het was een prachtige afsluitende week van de zomervakantie met veel timmeren, verven en een […]
  • Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp12 augustus 2021 Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp De stichting Kindvriendelijk Goor is op zoek naar meer vrijwilligers om het Goorse Kinderkamp volgende week goed te laten verlopen. Het houtdorp zal vanaf komende dinsdag verrijzen op het […]
  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]
  • Verkoeling na verhitte werkzaamheden (fotoserie)12 augustus 2020 Verkoeling na verhitte werkzaamheden (fotoserie) Een waar festijn is het. Het Houtkamp 2020. In de verzengde hitte is op dag twee al een groot aantal contouren zichtbaar van een compleet houtdorp. Er wordt flink getimmerd, maar er is […]
  • Tropische aftrap Houtkamp11 augustus 2020 Tropische aftrap Houtkamp In de brandende zon zijn vandaag de eerste spijkers van het Houtkamp 2020 in het hout geslagen. Een bijzondere uitgave van het Kinderkamp op de Hogenkamp. Ouders zijn dit jaar niet welkom […]