Hector en Twenthe weer tegenstanders

Hector en Twenthe kruisen ook volgend seizoen de degens in de competitie. Beide Goorse zondagploegen zijn wederom ingedeeld in de vierde klasse B. Onder meer Victoria’28, BSC Unisson, UDI en De Tubanters 1897 zijn nieuw in de competitie. GFC acteert weer op zaterdag en heeft een bijzondere mix van tegenstanders in de competitie. Naast het tiende van HSC’21 wacht ook een treffen met Terborg, Winterswijk en Almen. Voor de Oudste Goorsche wachten er meer kilometers dan afgelopen seizoen. De competitie gaat eind september beginnen voor de Goorse clubs.

Gerelateerde berichten

  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]
  • Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels6 juni 2022 Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels Hector en Twenthe hebben de afsluitende competitie-wedstrijden in de vierde klasse B beiden gewonnen. Twenthe won op eigen veld van Sportclub Neede met 5-1. Voor de Goorse Tricolores […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]
  • Goorse clubs ontmoeten topploegen21 mei 2022 Goorse clubs ontmoeten topploegen De voetbalcompetitie nadert zijn einde en voor de drie Goorse clubs zijn het de weken van de waarheid met een cruciaal weekeinde met name voor GFC. Dat speelt vanmiddag vanaf 14:30 uur in […]