Boeren blokkeren Schouten Europe in Goor

Een grote groep boze boeren blokkeren op dit moment de fabriek van Vega-producent Schouten Europe op de Whee. De boeren trokken met enkele tientallen trekkers de ingang van het bedrijf uit protest tegen het voorgenomen stikstofbeleid. Schouten Europe nam een half jaar geleden het failliete Nijland Kip over om zich volledig te richten op het produceren van vegetarische producten. UPDATE: Rond 14:00 uur werd de actie beëindigd en reden de boeren op hun trekkers weer weg.

Gerelateerde berichten

  • Nauta tekent boerenconvenant over bemiddeling zonder voorwaarden8 juli 2022 Nauta tekent boerenconvenant over bemiddeling zonder voorwaarden Burgemeester Ellen Nauta heeft vanochtend een convenant getekend waarin de boeren het Rijk oproepen om geen voorwaarden te stellen aan de gesprekken die worden gevoerd met de bemiddelaar. […]
  • Blauw wit rood, Nederland in nood…5 juli 2022 Blauw wit rood, Nederland in nood… Een omgekeerde vlag. Het internationale teken van nood of verzet. De Nederlandse driekleur waar het rood staat voor het volk, wit voor de kerk en het blauw voor de adel en elite. Door hem […]
  • De bron…14 juni 2022 De bron… En weer vertrok er een colonne trekkers. Niet om het land te bewerken of om mais te poten. De tocht ging deze keer naar het huis van de stikstof-minister van der Wal. Een bonte […]
  • Van Malieveld naar Schoolfeestplein…17 oktober 2019 Van Malieveld naar Schoolfeestplein… Een armada van tractoren trok aan het begin van de avond door Goor met als bestemming het Schoolfeestplein. Het boerenprotest van vorige week en gisteren kreeg daarmee ook een lokaal […]
  • Ook boeren Zeldam roeren zich…16 oktober 2019 Ook boeren Zeldam roeren zich… Ze zijn in alle vroegte weer met duizenden op pad gegaan om vandaag protestacties te voeren in De Bilt bij het RIVM en wederom in Den Haag. Het voorgenomen nieuwe stikstofbeleid is vele […]