Maak kennis met hockey

Kinderen van 4, 5 en 6 jaar kunnen komende zaterdag kennismaken met de hockeysport. Er wordt bij GMHC getraind onder leiding van enthousiaste trainers. De sticks worden geregeld. Kinderen moeten alleen in sportkledij acte de présence geven. Vanaf 10.00 uur kun je terecht op het sportcomplek aan de Rubensstraat.

smurfenhockey

Gerelateerde berichten

  • Nikita wint aanmoedigingsprijs29 november 2009 Nikita wint aanmoedigingsprijs Nikita Krouwel heeft vanmiddag de aanmoediigngsprijs gewonnen tijdens Hofpopvoices in De Reggehof. De leerlinge van OBS De Puntdak zong in het overvolle theater 'So incredible' van Ilse de […]
  • Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’6 mei 2016 Feest voor 18-jarige Bertina ‘Poes’ Feest in de Goorse PC Hoofdstraat. Daar  verjaart vandaag Bertina Hoekstra. Ze bereikt vandaag, vrijdag 6 mei, de memorabele leeftijd van 18 jaar en dat wordt gevierd met een feestje bij […]
  • goorschecourantlogo14 april 2013 Slag om Goor uitgelicht in jubileumkrant Het had de geschiedenis van Nederland ingrijpend kunnen veranderen. De slag om Goor in 1581 kostte op 't Schild destijds 100 mensen het leven en volgens de overlevering was het […]
  • Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor5 oktober 2017 Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor Goor vormt begin januari het decor van een heuse veldritwedstrijd. Op zaterdag 6 januari wordt rond sportpark 't Doesgoor de twaalfde van veertien wedstrijden in de zogenaamde GOW […]
  • Stembureau-leden en stemmentellers gezocht28 oktober 2020 Stembureau-leden en stemmentellers gezocht De gemeente Hof van Twente is op zoek naar stembureaumedewerkers en stemmentellers die willen helpen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021. Vanwege de geldende […]