Negen leerlingen Apollo geslaagd

Negen leerlingen van Muziekvereniging Apollo zijn geslaagd voor het muziektheorie- en praktijkexamen voor het HaFa A-, B-, of C-diploma voor Harmonieorkesten, Fanfares en Brassbands. De trompettisten Anouk Vos en Luca Waanders behaalden hun C-diploma. Boudewijn Braakman (Hoorn), Evy op den Dries (Slagwerk), Emma Huisstede (Klarinet) en Senna Waanders (Slagwerk) ontvingen een B-diploma terwijl Pieter Dissel (Trompet), Mikai ten Donkelaar (Slagwerk) en Fem Jansen (Dwarsfluit) hun A-diploma behaalden.

Gerelateerde berichten

  • Gerard en Janny een gouden paar17 september 2021 Gerard en Janny een gouden paar Vandaag op vrijdag 17 september vieren Gerard Waanders en Janny Waanders-vd Haar hun 50 jarig huwelijks-jubileum. Gerard is al die jaren druk met het verenigingsleven waaronder Apollo […]
  • Apollo van Nassouwe…27 april 2020 Apollo van Nassouwe… Het is een Koningsdag als geen andere. Geen vrijmarkt, geen activiteiten voor kinderen in het centrum en geen Koningsconcert van Apollo. Alles in Quarantaine en het devies blijft ook […]
  • Pollemans glansrijk geslaagd als dirigent27 oktober 2019 Pollemans glansrijk geslaagd als dirigent De Goorse musicus Vincent Pollemans is gisteravond glansrijk geslaagd voor zijn studie HaFaBra en mag zich nu ook officieel afgestudeerd dirigent noemen. In een volle Reggehof dirigeerde […]
  • The Voice of Apollo krijgt een vervolg17 april 2016 The Voice of Apollo krijgt een vervolg De eerste editie van 'The Voice of Apollo' krijgt kende vandaag zeventien deelnemers. In de aula van scholengemeenschap De Waerdenborch te Goor werd dit project georganiseerd door […]
  • Jeugd in concert in de Hofkerk11 november 2015 Jeugd in concert in de Hofkerk Het jeugdorkest van Apollo geeft komende zaterdag, 14 november, in samenwerking met het jeugdorkest van Muziekvereniging KSW Nijverdal een concert in de Goorse Hofkerk. Ook jeugdkoor Too […]