Goor niet te missen in roemruchte ‘bocht 7’

In de Tour de France van vandaag staat de immer heroïsche etappe naar Alpe d’Huez op het programma en dat betekent ook weer een zee aan oranje wielerfans op de ‘Hollandse’ berg. Goor heeft de de meest prominente plek ingenomen aldaar in de beroemde en beruchte ‘bocht 7’. Zes Gorenaren bivakkeren daar al sinds maandagochtend vroeg en hebben een groot deel van het wegdek beschilderd…

Frans Overbeek, Mick Wiemerink, Marco Cent, Bert Heuten, Marco Hazenkamp en Raymond Spenkelink kregen ook al aandacht in de tv-uitzending van de NOS tijdens de etappe van gisteren toen ze prominent in beeld waren tijdens een bijdrage van verslaggever Edwin Cornelisse. Daarnaast werd de Goorse Tour-directeur Frans Overbeek ook nog geïnterviewd door NOS Radio Tour de France, SBS6 en de Franse en Deense televisie.

Op het wegdek in het grote oranje vlak uiteraard groot Goor en daaronder GTP (Goorse Tourpoule), TDS (Tour de Spready, een Goorse vriendenpoule) en daaronder Braamer als dank voor het sponsoren van de grote hoeveelheid verf die nodig was. Ook de nodige Schoolfeestvlaggen zijn opgehangen die ook vanmiddag op televisie tijdens het passeren van de renners, niet te missen zijn.