The Party People uit de optocht gezet

Wagenbouwgroep The Party People mag volgend jaar niet meer meedoen aan de allegorische optocht tijdens School en Volksfeest. De jonge wagenbouwers hebben zich volgens de optochtcommissie op diverse manieren misdragen tijdens de afgelopen editie van de grote optocht. Vanaf de ‘boerenwagen’ en een trekker werd volgens de commissie overmatig veel hooi op straat gegooid wat tot kosten heeft geleid. Ook werd er stiekem bier gedronken uit frisblikken. Daarnaast wordt eveneens het gooien van bier tijdens de prijsuitreiking de wagenbouwgroep aangerekend…

The Party People mag volgend jaar in ieder geval niet meedoen, een jaar later wel weer. De nu geschorste groep komt voort uit de voormalige wagenbouwers van The Partygangsters die in de jaren ’90 ook al eens, bijna, werden verbannen. The Partypeople zou na dit jaar stoppen in de huidige opzet maar er waren een aantal jongeren die het stokje onder een andere naam over wilden nemen. Die zitten dus voorlopig in de wachtkamer.

Gerelateerde berichten

  • Geen opening loods, toch samen…3 april 2021 Geen opening loods, toch samen… "Een foto ter herinnering aan wat geen herinnering mag/gaat worden." zo begint het Facebookbericht van de Stichting School en Volksfeest. De foto is gemaakt bij de Schoolfeestloods op de […]
  • ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 201812 oktober 2017 ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 2018 'De overtreffende trap' is hét thema van de komende allegorische optocht tijdens het School en Volksfeest van 2018. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de vergadering van de […]
  • Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht13 februari 2016 Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht Een noviteit tijdens de allegorische optocht tijdens het komende School en Volksfeest. De vijf muziekkorpsen zullen achter elkaar te horen en te zien zijn voor in de stoet. Dat is deze […]
  • Optochtdeelnemers in beeld…2 mei 2022 Optochtdeelnemers in beeld… In aanloop naar het komende School en Volksfeest en de allegorische optocht wordt er in beeld vooruit gekeken op het Feest der Feesten en de rondgang op zondag. Dat gebeurt onder meer […]
  • Oald Goor: De optocht in 1962…20 februari 2022 Oald Goor: De optocht in 1962… Nu duidelijk is dat we ons echt weer op kunnen maken voor een volwaardig School en Volksfeest met de Tente, de kermis en de optochten, kijken we in deze editie van Oald Goor terug op de […]