The Party People uit de optocht gezet

Wagenbouwgroep The Party People mag volgend jaar niet meer meedoen aan de allegorische optocht tijdens School en Volksfeest. De jonge wagenbouwers hebben zich volgens de optochtcommissie op diverse manieren misdragen tijdens de afgelopen editie van de grote optocht. Vanaf de ‘boerenwagen’ en een trekker werd volgens de commissie overmatig veel hooi op straat gegooid wat tot kosten heeft geleid. Ook werd er stiekem bier gedronken uit frisblikken. Daarnaast wordt eveneens het gooien van bier tijdens de prijsuitreiking de wagenbouwgroep aangerekend…

The Party People mag volgend jaar in ieder geval niet meedoen, een jaar later wel weer. De nu geschorste groep komt voort uit de voormalige wagenbouwers van The Partygangsters die in de jaren ’90 ook al eens, bijna, werden verbannen. The Partypeople zou na dit jaar stoppen in de huidige opzet maar er waren een aantal jongeren die het stokje onder een andere naam over wilden nemen. Die zitten dus voorlopig in de wachtkamer.