Collectanten gezocht voor KWF

In de week van 5 tot en met 11 september wordt ook in Goor de jaarlijkse collecte van KWF Kankerbestrijding gehouden. Dit jaar zal deze collecte voor het eerst zonder de bekende collectebussen plaatsvinden en mét collecteborden met een QR-code. Door een aantal afzeggingen zoekt de Afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding nog enkele collectanten voor de collecte. Wie zich als collectant wil inzetten of meer informatie wil over het collecteren kan bellen met Marijke Boomkamp: 06-30695249 of met Paula Wondergem: 06- 10667793. 

logo-kwf

Gerelateerde berichten

  • Stuk TV in Goor voor lichtactie ANWB11 oktober 2016 Stuk TV in Goor voor lichtactie ANWB De makers van de filmpjes op het immens populaire YouTube-kanaal Stuk TV zijn vorige week in Goor geweest om opnames te maken met een aantal Goorse jongeren. Zij werden uitverkoren om de […]
  • Afscheid Haverkate met twee presidenten29 mei 2010 Afscheid Haverkate met twee presidenten Het was een mooi onderonsje tussen twee Goorse voetbaliconen. De één Peter Horselenberg zwaait de scepter bij Twenthe, de ander Eric Weerkamp (oud-speler vv Twenthe) dient anno 2010 als […]
  • Hans Jebbink rapporteur bij vierde Goorse voetbalderby29 januari 2016 Hans Jebbink rapporteur bij vierde Goorse voetbalderby Hans Jebbink is de rapporteur bij de vierde Goorse voetbalderby in dit seizoen tussen sv Hector en vv Twenthe in het Sport Inn Derbyplayer of the Year-klassement, georganiseerd door deze […]
  • Panday, slagwerk en Hollandse Avond14 februari 2020 Panday, slagwerk en Hollandse Avond Het evenementenweekeinde begint vanavond met het optreden van cabaretier Rayen Panday in de Goorse Reggehof. Hij brengt daar vanaf 20:00 uur zijn solo-voorstelling Trigger. Morgenmiddag […]
  • Geslaagde derde editie Kleurrijk in de Hof14 juli 2018 Geslaagde derde editie Kleurrijk in de Hof Een vermakelijke middag op een zonovergoten Schoolfeestweide. Daar vond eerder vandaag de derde editie Kleurrijk in de Hof plaats, een evenement voor alle leeftijden waarbij ontmoeting […]