Feest bij Kiekeboe, winkel bestaat 5 jaar

Kringloopwinkel Kiekeboe bestaat deze week 5 jaar. En dat moet gevierd. Het personeel organiseert dan ook een jubileumdag op 6 augustus. “We willen een modeshow organiseren met kleding uit de winkel”, zeggen ze in een persbericht aan de site. “Er zal de hele dag muziek zijn en er zal live opgetreden worden door onder meer een harpist en klarinettist. Ook zal er een foodtruck staan met vegetarische gerechten.” Vanzelfsprekend is de winkel ook geopend voor belangstellenden.

Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe in actie voor noodfonds22 februari 2022 Kiekeboe in actie voor noodfonds Kringloopwinkel Kiekeboe in Goor organiseert komende zaterdag een actiedag. De opbrengst van de verkochte goederen op die dag gaat voor de helft naar het noodfonds van Doors Wide Open. De […]
  • Salut en Kiekeboe openen electronica-werkplaats17 januari 2022 Salut en Kiekeboe openen electronica-werkplaats Bij kringloopwinkel Kiekeboe aan de Bunschotenstraat wordt op 1 februari 'De werkplaats Elektronica' geopend. Dat is een vrijwilligerswerkplek gericht op elektronica en moet een nieuwe […]
  • Gebruikt frituurvet kan nu ook naar Kiekeboe13 januari 2022 Gebruikt frituurvet kan nu ook naar Kiekeboe Kringloopwinkel Kiekeboe is begonnen met het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën in samenwerking met Green Oil Recycling. Door het inleveren van gebruikt frituurvet bij […]
  • Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui6 juli 2021 Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui Kringloopwinkel Kiekeboe is zeker nog tot donderdag gesloten. De schade na de hoosbui van afgelopen zondag loopt in de duizenden euro's. Het water liep de Goorse Kringloopwinkel op de […]
  • Kiekeboe opent weer UPDATE12 maart 2021 Kiekeboe opent weer UPDATE De grootste kringloopwinkel van Goor opent vanaf volgende week maandag (22 maart) weer de deuren na de coronasluiting. Kiekeboe laat dan weer klanten toe in de hallen op het TSB-terrein. […]