Ere wie ere toekomt…

Het is al even geleden maar betrokkenen vinden dat het het toch gemeld moet worden op dé nieuwssite voor en door Goor. Het hoogst voetballende jeugdteam in Goor is kampioen geworden. In de 1e klasse werden gerenommeerde tegenstanders als Arnhemse Boys, Bennekom en Robur er Velocitas aan de zegekar gebonden. Na 12 competitiewedstrijden, 11 overwinningen en 1 nederlaag was het kampioenschap een feit.

Naast het kampioenschap op het veld met Gfc jo16 won Tesse Boers met haar team Catharijne uit Utrecht ook nog de nationale beker én ook het landskampioenschap in het zaalvoetbal. Tesse is doof en speelt ook in het dove leeuwinnen-team. Met het Nederlands team is ze nu in voorbereiding op het EK in Italië in oktober terwijl ze ook nog haar Havo diploma heeft behaald.

Gerelateerde berichten

  • Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League25 augustus 2019 Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League De Goorse Tesse Boers wil met haar zaalvoetbalteam DSV Catharijne '83 dolgraag naar het Champions League-toernooi in Milaan. De 14-jarige Goorse werd met dat team Nederlands Kampioen voor […]
  • Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen26 mei 2021 Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van […]
  • GFC jo14-1 kampioen en naar de Hoofdklasse24 december 2019 GFC jo14-1 kampioen en naar de Hoofdklasse De talenten van GFC jo14-1 zijn zaterdag kampioen in de eerste klasse na een 1-14 zege in Almelo op Oranje Nassau. De ploeg van trainer Ronnie Boers won 10 van de 13 wedstrijden in een […]
  • Hectormeiden en GFC jo12 kampioen9 december 2019 Hectormeiden en GFC jo12 kampioen Twee winterkampioenen bij de Goorse voetbalclubs dit weekeinde. Allereerst het jo12-team van GFC. Dat behaalde zaterdag de titel in de 2e klasse na een klinkende 1-9 zege bij Bon Boys en […]
  • Veel voetbalkampioenen bij Goorse clubs9 december 2018 Veel voetbalkampioenen bij Goorse clubs Er werden gisteren een groot aantal Goorse jeugd-voetbalteams winterkampioen. Bij Hector werd de kampioensvlag gehesen bij de teams jo8-1, jo8-2, jo-10 en jo15. Bij Twenthe was het feest […]