Caroly komt met De Vier Elementen

Na de voorstelling Vive La Vie in 2011 komt Jeugdcircus Caroly volgend weekend met de voorstelling De Vier Elementen in theater De Reggehof. De afwisselende acts voeren de bezoekers mee naar de wereld van de klassieke vier elementen: Water, Vuur, Aarde en Lucht. Adembenemende acrobatische acts, mooie jongleerkunsten en duizelingwekkend trapezewerk worden vertoond. Natuurlijk mogen ook de clowns en jeugdige artiesten niet ontbreken. De voostelling is op zondagmiddag 20 mei om 15.00 uur. De kaartverkoop loopt inmiddels zo voorspoedig dat er wellicht een extra show op zaterdagavond bij komt. Kaarten zijn te bestellen bij De Reggehof.

caroly

Gerelateerde berichten

  • Oberkrainergroep in De Herfstzon25 februari 2020 Oberkrainergroep in De Herfstzon Tikken op de maat, meeneuriĆ«n, een beetje dirigeren en zelfs polonaiselopen: de bewoners van Woon- en Zorgcentrum Herfstzon uit Goor genoten jongstleden donderdag zichtbaar van het […]
  • Oranjefeest op Sterplein8 juli 2010 Oranjefeest op Sterplein Het Goorse centrum zal er in zijn geheel voor worden afgesloten. Komende zondag moet het Goorse centrum oranje kleuren tijdens een groot feest rondom de WK-finale op het Sterplein. Vanaf […]
  • GFC niet door met Iwan Bult20 november 2013 GFC niet door met Iwan Bult Iwan Bult vertrekt na dit seizoen bij GFC. De hoofdtrainer van de rood-zwarten is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Heeckeren. Denekamper Bult (foto) kwam medio 2011 over van UD […]
  • Voetbalgeluk…9 mei 2019 Voetbalgeluk… Een nationaal voetbalfeest is uiteen gespat na de nachtmerrie van gisteren in de Johan Cruijff Arena en dat dreunt ook bij Ajax-fans nog even na in Goor en omgeving. Ook bij een […]
  • Opnieuw bonnenregen in centrum21 maart 2011 Opnieuw bonnenregen in centrum Het Goorse stadshart lijkt nu officieus omgedoopt te worden tot politiestaat. Ook vanmiddag werden er weer diverse Gorenaren op de bon geslingerd. Voor groentezaak Wiemerink werd iemand […]