Klaar voor de ‘driedaagse’ van Nijmegen…

Het is dit jaar geen Nijmeegse Vierdaagse maar vanwege de hitte van gisteren een driedaagse die vandaag van start gaat met wederom diverse Gorenaren die op wandelschoenen de strijd met de elementen aangaan en voor het felbegeerde kruisje op de Via Gladiola gaan. Ook Team Bekhuis is er weer helemaal klaar voor en vanochtend vroeg vertrokken…

Een ervaren stel met Ben Bekhuis die aan zijn 11e Nijmeegse tocht begint. Zijn vrouw Petra doet voor de zesde keer mee evenals zoon Willem die voor de 50 kilometer per dag gaat. Britt Bekhuis is voor de tweede keer van start gegaan terwijl het team dit jaar wordt gecomplementeerd door debutante Nina Zendman. Zij gaan voor de reglementaire 40 kilometer-route. Uiteraard hopen we ook op berichtjes en foto’s van andere Goorse deelnemers tijdens het grootste wandelevenement ter wereld in Nijmegen. Dat kan gestuurd worden naar redactie@nullgoorsnieuws.nl of via de social media-kanalen.