Wensen Nauta uit wensboom in vervulling

Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliënten van Aveleijn DAC De Roos. Vol enthousiasme zaten de cliënten gistermorgen klaar om met de burgemeester te bakken. Terwijl de burgemeester samen met Fatima het deeg voorbereidde, werden de appels geschild door de andere cliënten. Daarna liet de appeltaart zich heerlijk smaken onder het genot van een kop koffie en stralende gezichten van de cliënten…

“Ik wens dat jonge en oudere mensen zich meer verbonden voelen met hun leefomgeving”
Ook haar wens van 2021 krijgt gestalte: “Vorig jaar wenste ik bij de wensboom van Goor dat jonge en oudere mensen zich meer verbonden voelen met hun (leef)omgeving, vooral wanneer eenzaamheid op de loer ligt.” Om deze wens te vervullen, wilde voor ze voor het project van Salut Welzijn, ‘Één tegen eenzaamheid Hof van Twente’, een aantal mensen bezoeken om een praatje te maken en te horen wat het project voor hen betekent.

Dat doet ook ‘maatje’ Linette Dannenberg: “De heer Koldenhoven kijkt er naar uit dat ik kom.. het is heel waardevol voor ons beiden.” Salut Welzijn kan nog meer maatjes gebruiken voor dit project Wie iets voor een ander betekenen of zelf behoefte heeft aan een maatje kan zich aanmelden via via salut-welzijn.nl of bellen met 0547-260053.

Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor, Hofmarketing worden vervolgens wensen vervuld voor en door de inwoners van Goor.