Wensen Nauta uit wensboom in vervulling

Het heeft even geduurd door corona maar de wens van burgemeester Ellen Nauta van december 2020 is gisteren vervuld: een appeltaart bakken met de cliënten van Aveleijn DAC De Roos. Vol enthousiasme zaten de cliënten gistermorgen klaar om met de burgemeester te bakken. Terwijl de burgemeester samen met Fatima het deeg voorbereidde, werden de appels geschild door de andere cliënten. Daarna liet de appeltaart zich heerlijk smaken onder het genot van een kop koffie en stralende gezichten van de cliënten…

“Ik wens dat jonge en oudere mensen zich meer verbonden voelen met hun leefomgeving”
Ook haar wens van 2021 krijgt gestalte: “Vorig jaar wenste ik bij de wensboom van Goor dat jonge en oudere mensen zich meer verbonden voelen met hun (leef)omgeving, vooral wanneer eenzaamheid op de loer ligt.” Om deze wens te vervullen, wilde voor ze voor het project van Salut Welzijn, ‘Één tegen eenzaamheid Hof van Twente’, een aantal mensen bezoeken om een praatje te maken en te horen wat het project voor hen betekent.

Dat doet ook ‘maatje’ Linette Dannenberg: “De heer Koldenhoven kijkt er naar uit dat ik kom.. het is heel waardevol voor ons beiden.” Salut Welzijn kan nog meer maatjes gebruiken voor dit project Wie iets voor een ander betekenen of zelf behoefte heeft aan een maatje kan zich aanmelden via via salut-welzijn.nl of bellen met 0547-260053.

Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 wordt ieder jaar in december een wensboom geplaatst die wordt versierd door mensen met een beperking van Aveleijn DAC De Roos. In samenwerking met Goor Collectief, BIZ Goor, Hofmarketing worden vervolgens wensen vervuld voor en door de inwoners van Goor.

Gerelateerde berichten

  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]
  • Online bijeenkomst tegen eenzaamheid6 april 2021 Online bijeenkomst tegen eenzaamheid Salut organiseert komende donderdag, 8 april, de online-bijeenkomst 'Een tegen eenzaamheid Hof van Twente'. op Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel […]
  • Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit7 oktober 2018 Reggehof nodigt eenzame Gorenaren uit Theater De Reggehof gaat voor de voorstelling van Leonie Meijer (foto) van komende vrijdag 50 eenzame Gorenaren uitnodigen voor een gezellige avond in het theater. Dit in het kader van de […]
  • Fit & Food Festival, geef je nu op6 augustus 2022 Fit & Food Festival, geef je nu op Buurtsportcoaches Hof van Twente en Salut pakken nu de handschoen op om Goor in de komende jaren gezonder en fitter te maken. Om dit met de bevolking samen op te pakken organiseren zij […]
  • Buurtbemiddeling nodig? Salut helpt mee30 juli 2022 Buurtbemiddeling nodig? Salut helpt mee Goed contact met de buren is soms goud waard. Zeker in de zomermaanden, als we meer buiten leven, is het fijn als je goed overweg kunt met elkaar. Maar wat als je je ergert aan de buren? […]