Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs

Er komen in de diverse categorieën een behoorlijk aantal Goorse instanties, bedrijven en personen in aanmerking voor de Hoffelijkheidsprijs 2022. Zo is in de categorie wonen het Schoolfeestbestuur genomineerd onder meer voor het realiseren van het Immaterieel Erfgoed Nederland. Bij de bedrijven zijn Wish3 van Karin Freriksen en Comafin BV kanshebber. Wish3 voor de gerealiseerde wensen uit de wensboom en Comafin voor de opvallende internationale nominatie voor de Global Search Award. Kans op de titel ‘Held van de Hof’ maken rolstoeltennisser Maarten ter Hofte (foto) en buurtsportcoach Tim Bannink. In deze categorie is ook de Vereniging Hof van Twente-Kiev/Pechersk genomineerd…

De overige genomineerden zijn de initiatieven Kleurrijk in de Hof en Automaatje van Salut in de categorie wonen en de Breborgh uit Bentelo in de categorie bedrijven. In de categorie recreëren geen Goorsde nominaties. Daarin maken Carelshaven en de Streekmarkt Delden kans alsmede museumboerderij De Wendezoele. De jury bestaan onder meer uit Hans en Debbie Brunnekreef van Eco Green, vorig jaar winnaar van een Hoffelijkheidsprijs (foto: Marriët de Beer).

Na de zomer zal de stemming open gaan via de website www.hofmarketing.nl. Men kan daar online stemmen op zijn of haar favoriet. Ook zal er een mogelijkheid komen om offline te stemmen. Al deze stemmen worden opgeteld en tellen als publieksstemmen mee in de einduitslag. De jury heeft hierbij ook nog een belangrijke rol en belangrijke punten te vergeven. De uitslagen-avond is op donderdag 15 september bij De Bebsel in Goor.