‘Dit krijg je er nu van…’

Dat is de korte maar veelzeggende tekst die Cindy Hagels ons stuurde met een foto van een berg rotzooi bij de containers bij de Jumbo-supermarkt. En ze is niet de enige die ons weet te vinden met de nodige klachten. Diverse foto’s en berichten over gedumpt afval worden gestuurd nadat de inzameling van afval is geminimaliseerd. Waar bijvoorbeeld de oranje bak voor verpakkingen nog maar eens in de drie weken wordt geleegd komen velen in de problemen met een te volle bak die dan toch voortijdig elders geleegd moet worden. Daarover zal in de komende periode nog wel meer gediscussieerd worden op diverse niveau’s…

Gerelateerde berichten

  • Ergernis over rotzooi bij milieupleinen houdt aan23 april 2018 Ergernis over rotzooi bij milieupleinen houdt aan Op deze redactie komen nog steeds met de regelmaat van de klok mails binnen waarin er wordt geklaagd over de rotzooi rondom de diverse milieupleinen in Goor. Er is nog steeds sprake van […]
  • Verandering kalender afvalinzameling uitgesteld5 november 2021 Verandering kalender afvalinzameling uitgesteld De invoering van de nieuwe afvalinzamelingskalender is uitgesteld. Het was aanvankelijk de bedoeling om met ingang van 1 januari de grijze en oranje bakken niet eens in de twee weken maar […]
  • Legen groene bak blijft om de twee weken22 september 2021 Legen groene bak blijft om de twee weken Het voorstel van wethouder Harry Scholten om alle vuilnisbakken niet eens in de twee weken, maar eens in de drie weken op te halen, heeft het niet helemaal gehaald. In de […]
  • VVD wil een afvalbak minder1 oktober 2020 VVD wil een afvalbak minder De lokale fractie van de VVD wil dat onderzocht wordt of het in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente niet meer rendabel is om het restafval en het zogenoemde pmd-afval (plastic) […]
  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]