Zara ten Voorde naar NK springen in Ermelo

De jonge Goorse amazone Zara ten Voorde mag met haar pony Zazoe SK naar het Nederlands Kampioenschap springen in Ermelo. Het 11-jarige talent werd afgelopen zaterdag Overijssels kampioen geworden in de C-klasse over 70 centimeter waarin ze ook op het NK op 27 augustus. De prestatie is opmerkelijk omdat ze haar pony nog geen jaar in bezit heeft. Ze berijdt Zazoe SK sinds september 2021.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo4 september 2019 Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo Een 62-jarige Gorenaar is gisteren betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval op de Flevoweg bij Ermelo. Een 19-jarige man uit Apeldoorn kwam daarbij om het leven nadat hij frontaal in […]
  • Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters12 maart 2018 Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters Luuk Bolink heeft de clubtitel dressuur in de klasse B veroverd bij  manege De Barlo. Dit is een competitie bestaande uit drie wedstrijden in d winterperiode waarbij de ruiters elke […]
  • ‘Houd de traditie in ere…’9 december 2016 ‘Houd de traditie in ere…’ Het is een stukje Goorse traditie dat al sinds 1362 op de kalender staat en als het aan de Gorenaar ligt ook moet blijven. Een rondgang op het Schoolfeestplein vandaag leert dat het […]
  • Goorse turnsters Overijssels kampioen24 oktober 2016 Goorse turnsters Overijssels kampioen Groot sportsucces met een Goors randje. Turnsters Mabel Haafkes, Britt Willemsen en Irene van de Riet hebben namelijk een Overijsselse titel behaald. Zij legden namens GV Excelsior en de […]
  • ‘Verwarde pony ontsnapt op paardenmarkt, eigenaar gezocht’11 december 2015 ‘Verwarde pony ontsnapt op paardenmarkt, eigenaar gezocht’ Opmerkelijk bezoek vandaag bij een boerderij aan de Stoevelaarsweg even buiten Goor. Daar kwam uit het niets een verwarde pony op visite. Het paard heeft naar alle waarschijnlijkheid het […]