Goor goed op weg tijdens Nijmeegse ‘driedaagse’

Goor is ook dit jaar goed vertegenwoordigd tijdens het grootste wandelevenement ter wereld in Nijmegen. door de hitte werd de eerste dag, afgelopen dinsdag, geschrapt maar dat mag de pret niet drukken. Naast de eerder genoemde familie Bekhuis meldden ook Geertje en Riekele Bijleveld zich met een foto met de welbekende Schoolfeestvlag. Ook Petra Mulderij loopt mee evenals Sjef en Trudy van den Dungen. De Goorse koploper als het gaat om het aantal deelnames is Wim Haverkate. Hij gaat voor zijn 28e medaille en loopt na 27 keer 50 kilometer, dit keer de 40 kilometer. Hieronder een aantal ingezonden foto’s…

Gerelateerde berichten

  • Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg17 juli 2019 Goorse 4Daagselopers nog goed onderweg Voor zover bekend lijken de eerste twee dagen van de Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 4Daagse goed te zijn verlopen. Wandelnestor Wim Haverkate is op koers voor zijn 27e kruisje en […]
  • Goorse Vierdaagselopers still going strong…(UPDATE)19 juli 2017 Goorse Vierdaagselopers still going strong…(UPDATE) Het gaat nog steeds uitstekend met de talrijke Goorse wandelaars in de Vierdaagse van Nijmegen. Voor zover bekend hebben alle Gorenaren ook de bloedhete woensdagetappe overleefd. Zo […]
  • Goorse wandelaars op de Via Gladiola…23 juli 2022 Goorse wandelaars op de Via Gladiola… Ze hebben het allemaal gered. De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse 'driedaagse' zijn hebben gisteren allemaal de Via Gladiola gehaald en het felbegeerde kruisje gekregen. Wim Haverkate […]
  • Klaar voor de ‘driedaagse’ van Nijmegen…20 juli 2022 Klaar voor de ‘driedaagse’ van Nijmegen… Het is dit jaar geen Nijmeegse Vierdaagse maar vanwege de hitte van gisteren een driedaagse die vandaag van start gaat met wederom diverse Gorenaren die op wandelschoenen de strijd met de […]
  • Liefdevolle hereniging…21 juli 2018 Liefdevolle hereniging… Een mooie verzameling foto's van Gorenaren die de Nijmeegse Vierdaagse uitliepen sluiten we af met deze liefdevolle foto van CDA-raadslid Riekele Bijleveld die wordt onthaald door zijn […]